Los okurkos

29. dub 2011

"Tak dost.." oznámil mi přítel. " Já nic nevím, vůbec nic...nevím jaké šaty budeš mít, jakou kytici, boty, jakou barvu budeme mít, nebo na co mám schovávat zavařovačky od okurek" lehce jsem mu připomněla, že plánování svatby nechal celé na mě. V rámci čtvrtečního večera, jsem polevila a dovolila mu, že mu prozradím jednu věc..jakoukoliv si vybere. Chvilka napětí ...a jeho otázka: " Na co mám schovávat zavařovačky od okurek?" :D..tak nevím, ale u nás budou svíčky v zavařovačkách asi nejdůležitější. Jinak jsem dneska napsala faráři. Nedošlo mi, že by mohlo vadit, že je přítel rozvedený, ikdyž svatbu měl na radnici. Tak držte pěsti, ať to nevadí. 

PS: ty šaty co měla sestra od Kate byly nááááádherné. A ta postavička co v nich schovávala byla ještě úchvatnější.

  • losnikolos
    AUTOR
    farář nevidí problém...já taky..takže řekněte: A... řekněte: N...řekněte: O a co vám vyjde: ANO..jupí jou, nožka nohoru, a zamávat střapcama chuchvalcema..(můj vítězný pokřik)
    • pavlicenkano nevadí, že je rozvedený, ale bude muset chodit na spešl přípravu
      • losnikolos
        AUTOR
        tak o tom se farář v mailu nezmínil..tak snad to nebude kinder surprise
        • Bright moments
          PRO
          Ty jsi fakticky komik!! 🙂 a s přítelem jsi to vyřešila úplně nejlíp, alespoň nekafrá do věcí, kterým stejně nerozumí... 😃 Můj má taky grandos ukolos - tisk tisk tisk mých malých pitominek 🙂
          • ev30můj manžel byl taky rozvedený než jsem si ho brala,a taky nechal veškeré přípravy svatby na mě,akorát zařídil svat.hostinu,ale na poslední chvíli-týden před svatbou!!On rád všechno řeší na poslední chvíli,ostatně jako všichni chlapi,no chápeš to?
            • losnikolos
              AUTOR
              @ev30  týden před svatbou?? no tak to bych teda byla na mrtvici, že to dopadne tak, že budu nevěsta a vývařovna v jednom 🙂
              • ev30on je vyučený kuchař,a tudíž rozumí,která restaurace ve Zlíně fakt vaří dobře,svatbu jsme měli na svátek Josefa a některé restaurace měli už na oběd rezervačky na stoly.Dokonce jsme se kvůli tomu i pohádali,že nám ten svat.oběd nevyjde,však on by manžel zaskočil v případě nouze i jako kuchař a hostina by byla u nas-v 2pokoj.bytě s 10lidma,to by bylo celkem vzrůšo.