coverphoto
Neaktivní

lenkamichal31072021

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 30. srp 2021
bydlí v městě České Budějovice
Aktivita
0 příspěvků ve fotoblozích
0 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
svatební oznámení
ZuzaDesign
Doporučuji! Nepřeberné množství různých stylů, ilustrací, písma a inspirativních textů, které je možné upravit na míru (vybrala jsem květinovou ilustraci, ke které jsem si přidala text z jiného vzoru oznámení a pak jsem si ještě převzala písmo zase z dalšího vzoru). Jen je vše nutné sepsat přímo do objednávky, do takové nenápadné kolonky. Po zaplacení přišel první návrh, který jsem zkorigovala a do pár dní byla oznámení doma. Krásně zabalená, vytištěná na kvalitním papíře a v super barvách.
ubytování
AMU Poněšice
Pro svatební hosty bylo k dispozici dostatek chatek pro přespání (kapacita je myslím 65 míst) za cenu okolo 280 Kč za noc. Při příjezdu do areálu jsme jen předali seznam hostů a rozdělení do chatek. Hosté se pak sami hlásili panu správci a ten jim vydával klíče a řešil s nimi placení. Byli jsme rádi, že to šlo zcela mimo nás a měli jsme o starost míň. V ubytování bylo k dispozici povlečení. WC a sprchy byly společné. Pro nás (novomanžele) byl připraven vlastní apartmán s koupelnou, WC a balkonem za cenu 825 Kč. Chatky byly k dispozici do 10:00, apartmán jsme předávali déle, asi někdy po 11. hodině.
hostina
AMU Poněšice
Obřad, hostina a raut včetně afterparty probíhaly v areálu AMU Poněšice pod skvělým vedení pana správce. Svatební hostina byla pro rodinu (32 lidí) a tak akorát jsme se vešli do společenské místnosti, stoly byly sestaveny do tvaru "U". Všechny chody byly výborné (šunková rolka, vývar i táborská bašta)! Pro přátele (20 lidí) byl venku připraven krytý obědový raut (též vývar, řízečky, lehký bramborový salát, zelenina, ovoce) a pro všechny dostatečně velké kryté i nekryté posezení. Večer následoval klasický raut a pečené prase - všeho bylo dost a vše opět výborné. Nápoje jsme řešili tak, že všechno nealko (včetně kávy), víno a pivo bylo na náš účet a do placu jsme dali cca 8 lahví tvrdého alkoholu dle našeho výběru. Ostatní nápoje si hosté hradili sami (nabídku tam mají skutečně různorodou) a při vyúčtování s tím nebyl žádný problém. Obsluha byla příjemná a ochotná, bylo tam dostatek pracovní síly, aby nás zvládla rychle obsloužit.
civilní obřad
AMU Poněšice
S paní matrikářkou z Hluboké jsme se telefonicky spojili hned 2. ledna, kdy otevírají matriční knihy na další rok a zamluvili jsme si termín na 31. července (nebylo potřeba tolik spěchat, volné kapacity ještě měli, ale jistota je jistota). Cca měsíc před svatbou jsme dojeli osobně na matriku s OP, rodnými listy a vyplněným dotazníkem k uzavření manželství. Zaplatili jsme poplatek 1 000 Kč za uzavření manželství a tím jsme si termín potvrdili. V den svatby přijela paní matrikářka s oddávajícím cca půl hodiny před obřadem, opsali si údaje z OP a vyplnili formulář o změně údajů zapisovaných do OP (u mě změna příjmení a stavu, u manžela změna stavu). Obřad trval cca půl hodiny a oddávající měl připravenou moc pěknou řeč. Po obřadu jsme dostali přípitek a na památku 2 skleničky na víno s motivem Hluboké nad Vltavou. Necelý měsíc po svatbě nám poštou dorazil oddací list. Všechno papírování tedy proběhlo bez problémů.
Se svatebním DJ jsme byli naprosto spokojeni! Byla s ním výborná domluva před samotnou svatbou (zašli jsme společně na kafe, abychom se poznali a řekli mu naši představu, zároveň nám dal další inspiraci), při svatbě (profesionální, ochotný, skvěle zapojil svatební hosty při svatebních soutěžích a z písniček zahrál vše, co jsme si řekli plus k tomu krásně osvětlil terasu=parket) i po svatbě (následná platba byla dle předem domluveného ceníku, dopředu jsme nic neplatili). A co si chválili i sami svatební hosté? Víťa si je zapamatoval podle jmen (přitom jsme mu dopředu nedávali žádný seznam), takže jejich následné oslovování jménem vytvořilo velmi milou a osobní atmosféru (hostů jsme měli cca 50). Za nás je to tedy člověk na správném místě! :)
Žádné příspěvky