coverphoto
Neaktivní

leitlova

Lenka Košková
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 27. čvn 2016
bydlí v městě Plzeň
Info o svatbe
Svatba byla 24. 6. 2017
2492
dní po svatbě
Aktivita
4 příspěvky ve fotoblozích
24 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (2)
Kolekce
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Svatební album
Lenka a Jirka
24. 6. 2017 Plzeň | 4 fotky
květiny
Květiny MILT, Plzeň
Pokud pro kytku tak v Plzni nikam jinam. Vyšli nám ve všem vstříc. Květiny jaké jsem si přála a navíc i výzdoba na auto jak jsem si jí představovala. Cena naprosto úžasná.
svatební prsteny
Kovárna Kočí
Prsteny z Damasteelu. Jedinečné prsteny vykované jen pro nás. Co víc si může člověk přát.
účes
Daniela
Moje osobní kadeřnice. Účes jsem měla přesně podle svých představ, ač to na zkoušce tak nevypadalo. Naštěstí vše dopadlo tak jak mělo.
obuv
Ruby Shoo
Botičky, které jsem si vysnila. Celý den jsem v nich nevydržela, ale měla jsem naštěstí v záloze ještě baleríny. Takže jsem mohla křepčit skoro až do svítání.
make-up
Hanička
Kamarádka, která nejen že nalíčila mne, ale i mojí svědkyni a maminku. Nejdůležitější však bylo, že jsem měla u sebe někoho, kdo mě příjemně rozptyloval.
popůlnoční šaty
Zoot.cz
Šaty původně objednané pro maminku, nakonec skončili u mně, jako moje popůlnoční. Styl i barvy šatů mi naprosto vyhovovali a přežila jsem v nich i únos nevěsty. :D
svatební šaty
A&P Art Plzeň
Svatební šaty byly nádherné. Nemůžu si je vynachválit a stejně tak paní majitelku salonu, která byla ve všem velice vstřícná. Šaty zkrátila, přidala na moji žádost ramínka, doplnila kamínky. Cena perfektní. Tento salon všem naprosto doporučuji.
víno
VAPRO - Ing. Vladimír Procházka
Pokud chcete stáčené víno, tak jen tam. Ochutnávka, připravení vína a malá slevička jako bonus. Strašně milý a ochotní lidé, kteří poradí co je nejlepší volbou pro jakoukoliv oslavu. Víno bylo výborné a každý nám ho chválil
Žádné příspěvky