Tak a teď jsem ztracená

14. čvn 2018

Ahoj nevěsty. 

Svatba je naplánovaná na příští rok zásnuby proběhly v květnu 2017 ,ale protože jsme chtěli krásné místo,museli jsme si na něj počkat. Takže tu nejtěžší věc za sebou máme máme místo Byla jsem šťastná. Ale jaksi Chybička se vloudila Pan majitel mi napsal sms že areál trošku zmodernizoval tím pádem bude pronájem areálu o trošičku dražší. Původní cena pronájmu areálu byla 25000. O trošičku znamená že mi napsal konečnou cenu okolo 40 až 50 tisíc. No to se snad úplně zbláznil pro nás to jsou nemalé peníze Je to jednou tolik takže jsme byli nucení termín zrušit tím jsem úplně nasraná.

A jelikož si moc přeji aby moje svatba byla někde v přírodě ideálně nějaký pěkný penzion se zahradou aby vše mohlo proběhnout na jednom místě tedy obřad pohoštění i zábava.

Četla jsem spoustu nápadů už minulý rok jako statek Ktová Ondříkovice ale tam je debil majitel , u větrné víly tam je prý zase kráva majitelka problémy s hlasitou hudbou.. a ostatní. 

Upřímně Nechce se mi dávat někomu za pronájem 50 až 100 tisíc jakoby za nic. Máte nějaké tipy na hezké místo kde nechtějí majitelé sedřít nevěstu a ženicha úplně z kůže? 

Nějaké pěkné místo za opravdu rozumnou cenu budu velice ráda za vaše rady a tipy ideálně okolí Mladá Boleslav Mnichovo Hradiště Český ráj.

Máme jedno místo vyhlédnuté ale to je záložní když se to tam vyzdobí bude to pěkné ale pořád to není ono.

 

Děkuji za vaše zprávy Mějte pěkný den

  • chantal22Semín.Taky miluju Český ráj a asi bych Vám spíš poradila sednout do auta a projet si ho.Určitě najdete poklad,co čeká jen na Vás.My to tak dělali loni v létě 🙂
    • lalusheee
      AUTOR
      @chantal22  Děkuju moc. Asi budem muset.
      • lalusheee
        AUTOR
        @chantal22  a to je co ten semin ?
        • chantal22Krásnej statek s vyhledem na Trosky.Chteli jsme se brat tam,ale jelikoz se tam zenil manzeluv svedek,tak jsme to presunuli jinam.Jinak jeste na Kozakove je snad taky neco podobneho,nekdo na Fb tam zrovna mel svatbu.Pokusim se dohledat.
          • chantal22Uz jsem to nasla,ale to asi nebude to prave...Riegrova chata Kozakov.Koukněte http://www.trosky.eu a nebo dat do vyhledavace statek cesky raj...
            • lalusheee
              AUTOR
              @chantal22  krásný. Ale obávám se že to bude dost drahý 😔
              • chantal22Zkuste a uvidíte 😉
                • andreas1Zvíčice / zřícenina , Bakov nad Jizerou , hned vedle restaurace a prý domluva výborná , místo překrásné a z Ml. Boleslavi nedaleko . V Mnichově Hradišti je nějaký statek , ale nevzpomenu si na název ...
                  • andreas1Zvířetice , pardón