Svatební šaty

30. led 2011

Tak po včerejší návštěvě svatebních salonů, abych zjistila, který střih šatů mi sedí nejlépe, pomalu bere za své můj plán na jednoduché šaty. Vypadám v nich jako v pytli. A nejvíc se mi líbí šaty, které jsem zezačátku vůbec nechtěla. Vlečka, korzet, spodnička. ;-)  No tak ještě uvidíme jak to nakonec všechno dopadne.

  • carpatiaTak to vitej do klubu,ja jsem na tom uplne stejne...akorat se mi ty vleckove a spodnickove a korzetove saty moc nehodi do planu na vintage svatbu😞.Tak fakt nevim,jak to vyresit...
    • kucirlib
      AUTOR
      Tak to jsme na tom úúúplně přesně. Takže teď jsem lehce zoufalá a nevím co s tím. Během odpoledne nahodím fotky.
      • vlasickanejsi jediná, já jsem si už vyzkoušela asi 30tery šaty a žádné se mi nelíbí ani mi nesedí. tak nevím taky začínám mít depku. naštěstí jsem narazila na www.madora.cz a tam ti ušijí co chceš a je to za cenu pujčovného. tak to asi prubnu
        • civetPodle mě ti sluší spíš užší střihy, nejvíc se mi na tobě líbí ty 12 a 17 (škoda, že jsou krátký). A kdyby měli dobrou velikost, padly by ti i ty "moje". Ty 7, co ti hodně lidí vychvaluje, se mi na tobě příliš nelíbí, přijdeš mi v nich taková nevýrazná, tuctová. A empírový střih nebrat, vypadáš v něm bohužel těhotně (hlavně šaty na fotce 3).
          • kucirlib
            AUTOR
            @civet  Jo kéžby ten stav brzo nastal. Tedy brzo po svatbě, ale moc v to nedoufám, matička příroda pěkně zlobí. No mně se líbí nejvíc ty 7, na fotce vypadají tak nijak, ale v reálu byly nádherné a připadala jsem si v nich skoro božsky. No a ty č.12 - kdyby ta krajka nevypadala tak unaveně - opotřebovaně tak nad nimi moc nepřemýšlím a jdu do nich. Jsou z kolekce 2009 a je na nich vidět, že už jich pár nevěst mělo. Takhle nad nimi hodně váhám.
            No a k těm úzkých střihům - mám od přírody široké boky, takže jsem nad takovými střihy při přemýšlení o šatech ani neuvažovala, že bych je mohla mít, bála jsem se jich. A oni nakonec na mně vypadají skoro nejlépe.
            • civetNo já jsem od přírody taková godzilka:o) Široký ramena a záda, velký břicho... taky jsem nedoufala, že by mi upnutej úzkej střih seděl a myslela jsem, že polospadlý ramínka mi ramena rozšíří a ramínkům jsem se bránila zuby nehty.. a jak jsem skončila:o))
              Půjdeš ještě někam zkoušet?
              • kucirlib
                AUTOR
                No ráda bych šla. Jen čekám teď dva týdny na kamarádku až zase bude moct jít se mnou. Nejradši bych šla hned teď. O víkendu se podívám s mamkou do salonu v HB možná i v Jihlavě, ale moc nedoufám, že bych tam něco vybrala, když jsem viděla tu hrůzu ne jejich webovkách.
                Ale ty šaty ti seděli přímo božsky, žádná godzilka 😉
                • terulilinkamoje řeč 🙂 taky prostě nemůžu mít jednoduchý 🙂
                  • verculaahoj, tak jsem se taky dívala na zkoušku tvých šatů - oc se mi líbíš v šatech s rukávkam....🙂
                    • capaja1Dopadla jsem úplně stejně. Chtěla jsem něco jednoduchého bez vlečky, ale na mě to všechno vypadalo tak nějak smutně. V životě bych si na sebe nedala šaty, už kterých jsem stejně nakonec skončila, bohaté, nařasené, s vlečkou. 😃
                      • kucirlib
                        AUTOR
                        tak to máme obě naprosto stejně. I když od víkendu nad svým výběrem opět přemýšlím.