coverphoto
Neaktivní

knedlinka

Kateřina  /  31 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 14. kvě 2016
bydlí v městě Brno
Info o svatbe
Svatba byla 6. 5. 2017
2534
dní po svatbě
Aktivita
40 příspěvků ve fotoblozích
360 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (7)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +306
Svatební album
Kateřina a Jan
6. 5. 2017 Brno | 310 fotek
fotograf
Lenka Goliášová
Lenka Goliášová - Lenka je strašně šikovná fotografka, moc milá, máme nádherné fotky. Jsem opravdu moc ráda, že jsem z té spousty fotografů dokázala vybrat zrovna ji, určitě Lenku všem vřele doporučuji a věřím, že to nebylo naše poslední focení. :-)
dorty
Lucinka
Dort byl od mé úžasné kamarádky ze školy, které peče už x let a je v tom vážně skvělá, nemohla jsem tomu ani uvěřit, jak moc si s tím pohrála, všem se moc líbil, ale při krájení se kolem nás seběhlo tolik dětí, že nám nezbyla na dortu jediná kytička :-D
květiny
kamarádka
Kytičky nám dělala kamarádka květinářka, nebyli úplně podle obrázku, ale to mi vůbec nevadilo, jelikož jsem měla alespoň malé překvapení a byla jsem z nich nadšená, byli vážně nádherné :-)
obuv
Gate
Úplně obyčejné krémové tenisky, které měli k mému překvapení obrovský úspěch :-D
fotograf
Verunka
Verunka byla jedna z přátel, která fotila společně s Lenkou, i když má focení jen jako koníček, myslím si, že jí to šlo včera na jedničku :-)
make-up
Šárka Gottvaldová Make up artist
Skvělá a moc milá osoba, která je opravdu velmi šikovná, chodili za mnou hosté, jak jsem krásná, jak mi to moc sluší, takže jsem jí moc vděčná, že se jí podařilo ze mě vykouzlit krásnou nevěstu. :-)
koláče
SOU Charbulova
O cukroví se mi postarala moje bývalá paní mistrová, všem moc chutnalo, nádherně nazdobené, perfektní. :-)
hostina
Penzion Fino club Modřice
Tady se s radostí rozepíšu. Paní Novotná je neskutečně sympatická paní, díky které jsme věděli, že Fino club je pro nás perfektní volba. Úplnou náhodou nám číšníka dělal můj bývalý spolužák, všichni se o nás krásně starali, dělali pro nás první poslední, všem se tam moc líbilo. Takže na závěr můžu jen říct, že kdykoliv budeme v rodině cokoliv slavit, ať už narozeniny, výročí, cokoliv, moc rádi se budeme vracet a za sebe určitě vřele doporučuji, upřímně ochotnější a milejší personál jsem v životě nepotkala.
Žádné příspěvky