coverphoto
Neaktivní

klobouk

T
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistroval se 1. led 2010
Info o svatbe
Svatba byla 3. 6. 2011
4674
dní po svatbě
Aktivita
2 příspěvky ve fotoblozích
11 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
Sledované fotoblogy (1)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +49
Svatební album
L a T
3. 6. 2011 Frýdek-Místek | 53 fotek
fotograf
(PRAHA) www.davidalessi.cz
Myslím, že fotografie mluví samy za sebe :) David je úžasný!
účes
pí OBRÁTILOVÁ (FRÝDLANT N. OSTRAVICÍ)
Jak jsem již psala, měla jsem naprosto přesnou představu účesu, a i když pí Obrátilová nebyla zvyklá tento typ česat, vše si nacvičila na dceři . Účes vydržel celý večer a byla jsem moc spokojená. Vřele doporučuji.
květiny
FLORISTKA – pí NOVÁČKOVÁ (OSTRAVA)
Jedním slovem ÚŽASNÁ!!! Naprosto profesionální přístup. Zajistila kompletní květinovou výzdobou a svatební květiny pro mne, maminky a korsáže pro ženicha a svědky. Měla jsem docela přesnou představu celkové výzdoby a paní Nováčková ji naprosto přesně převedla do reality, navíc se i sama angažovala a zajistila např. mé vysněné svícny ze zámku. Ještě jednou Vám paní Nováčková tímto děkuji, velice jste nám pomohla! Vřele doporučujeme.
hudba
DJ a moderátor Roman Pastorek
Profesionální, příjemné a nevtíravé vystupování. Vřele doporučujeme.
svatební šaty
Svatební salon Maggie
Naprosto nádherné a neokoukané modely šatů. V ceně půjčovného jsou zahrnuty i šperky, závoj, bolerko a kabelka. Prodavačky byly příjemné a ochotné. Vřele doporučuji.
svatební prsteny
ZLATNICTVÍ - ATELIÉR INVENCIE (PRAHA)
V ateliéru mají i netypické modely prstýnků a dělají i zakázkovou výrobu, navíc za dobré ceny. Prstýnky jsme měli připravené do 3 týdnů a každý rok máme zdarma nárok na jejich přeleštění. Vřele doporučujeme.
koláče
CUKRÁŘ – p. SELUCKÝ (OSTRAVA)
Nejdříve jsme chtěli od p. Seluckého i svatební dort, ale přišel nám předražený a navíc jednání s p. Seluckým bylo dost zdlouhavé (příprava kalkulace). Nicméně jsme od p. Seluckého brali mini dezertíčky, které byly velmi lahodné a lehoučké (ochutnali jsme je již na svatebním event v hotelu). Hosté z nich byli naprosto nadšeni a my také.
dorty
CUKRÁŘKA – pí PUDOVÁ (OSTRAVA)
Pí Pudová nám připravila svatební dort, který jsme si objednávali na poslední chvíli. Je to velmi šikovná paní, která se nebojí experimentovat (viz fotky levandulového dortu). Dort nejen, že vypadal tak jak jsme se domluvili, ale byl i chuťově výborný (také z něj nezbyl ani kousek ;). Vřele doporučujeme.
Žádné příspěvky