coverphoto
Neaktivní

klapja

Jana  /  34 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 16. úno 2011
bydlí v městě Třebíč
Info o svatbe
Svatba byla 3. 9. 2011
4613
dní po svatbě
Aktivita
22 příspěvků ve fotoblozích
5 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
Sledované fotoblogy (13)
Kolekce
  • přírodní
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +59
Svatební album
Jana a Lukáš
3. 9. 2011 Třebíč | 63 fotek
výslužky
moje maminka
Cukroví dělala moje maminka a spousty pomocníků. Hlavní podíl měla ale ona a jedna důchodkyně z Hrotovic, o kterou se stará v práci.
dorty
Cukrářství Dalešice
Vzhled dortu byl přesně takový jaký jsem chtěla. Cena myslím vzhledem k chuti a preciznosti přiměřená. Nakonec jsme ho nakrájeli až druhý den a byl opravdu moc dobrý, všechna čest.
svatební auto
nějaký pán z Bojanovic
Tohoto pána nám sehnal pan Alexa. Má několik aut a pro nás přijel tím nejstarším. Já byla nadšená, po veteránovi jsem toužila. Hosté se s ním chtěli fotit, děti chtěli řídit. Skvělé a cena taky v pohodě.
hostina
Sýpka Jevišovice
Pan Alexa naslíbí hory doly, ale nakonec je toho tak polovina. Ale i ta byla celkem fajn. Výzdobu a spousty dalších věcí jsem přivezla, ale on mi toho už moc nevrátil. Květinová výzdoba byla úplně jiná, než jsme chtěli. Ale nakonec cena moc příjemná. Hosté byli z místa nadšení. Jídlo bylo taky moc dobré. Raut všechny nadchl svojí pestrostí. Takže shrnuto, podtrženo bych dala tak za 2 mínus :)
kostel
sbor Paprsky z Rouchovan
Sbor, ve kterém obvykle taky zpívám. Vybrali krásné a většinou úplně nové písničky a hned na úvod mi rozplakali manžela.
fotograf
Jiří Salik Sláma
Kamarád ženicha, kterého jsme sehnali týden před svatbou. Naprostá spokojenost. Skvělé jednání, domluva a sám nám navrhl, že zůstane až do večera, kvůli západu slunce. Donesl spoustu rekvizit a neustále se o nás starala jeho asistentka - manželka, která nám dodávala šampaňské :)
Žádné příspěvky