coverphoto
Neaktivní

kierra

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 10. čvc 2011
bydlí v městě Beroun
Info o svatbe
Svatba byla 1. 6. 2012
4310
dní po svatbě
Aktivita
17 příspěvků ve fotoblozích
29 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Kolekce
  • Inspirace
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
květiny
Květinářství Duha, Beroun
V květinářství Duha jsem objednala všechny kytky, květinovou výzdobu + ozdobení svatební slavobrány na místě. Sice se objevil menší problém, kdy květinový polštářek na prstýnky skončil v krabici u jiné nevěsty, nicméně jsme na místě vše bez problémů vyřešili. Navíc jako bonus jsme dostali tašku pravých okvětních lístů růží. Květinová výzdoba vypadala tak jak měla a vydržela až do druhého dne.
hostina
ERMI hotel
V hotelu Ermi jsme měli obřad, hostinu i ubytování pro hosty. Ermi je ideální, pokud chcete mít svatební den na jednom místě a nechcete přejíždět. Majitelka paní Jungrová je velmi vstřícná a nic pro ně není problém. Obsluha se o nás celý den starala, skoro se mi chce napsat pečovala, protože to víc vystihuje jejich přístup k nám. Celý areál hotelu jsme měli jen pro nás. Jídlo bylo vynikající, žádné přeplácané talíře, ale hezky čistě naservírované jídlo. My i naši svatební hosté se určitě do Ermi vrátíme a nejenom na výročí.
účes
Romana Beitlová
viz Make up
make-up
Romana Beitlová
Navzdory pár negativním ohlasům zde, jsem si ji vybrala. A jsem tomu ráda! Romana je profesionálka každým coulem. Nalíčila a učesala mě tak, že to vydrželo až do rána!
fotograf
Zuzana Scharf
K Zuzce asi není třeba moc dodávat, jedním slovem skvělá!
Žádné příspěvky