coverphoto
Neaktivní

katulka185

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 5. led 2015
bydlí v městě Brno
Info o svatbe
Svatba byla 27. 6. 2015
3219
dní po svatbě
Aktivita
4 příspěvky ve fotoblozích
3 příspěvky ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
výzdoba
Ing. Bronislava Urbánková - Zábřeh na Moravě
Krásné kytice, výzdoba sálu, altánek, slavobrána.. perfektní práce. Profesionální jednání, bylo to na jedničku. Velké díky a mohu jen doporučit.
svatební prsteny
Snubní prsteny Aiola
Pěkné prstýnky, jen si dejte do výroby včas. Ochotná obsluha.
účes
KAES - http://www.kaes-studio.cz/kontakt/
Jak vlasy, tak make-up - prostě dobrá práce, která vypadá skvěle a vydrží až do rána a navíc od jedné super slečny. Neberte to :)
make-up
KAES - http://www.kaes-studio.cz/kontakt/
Slečna Kamila je bezprostřední, šikovná a přátelská. Obklopte se super lidmi a ranní přípravy budou v klidu a vlastně i sranda :) Doporučuji, nemohla jsem vybrat lépe.
svatební šaty
Svatební salon EL
Krásně šaty, příjemná obsluha. Vybráno do hodiny. Neplatíte za focení a zkusíte si, kolik šatů potřebujete. Já už se vdávat nebudu, ale pokud bych radila nejlepší kamarádce - pak určitě sem.
dorty
Brandehilda
Nejkrásnější dort, co jsem kdy viděla a chuťově skvělý. Výborná a rychlá domluva, dovoz až na místo svatby a naprostá ochota a profesionální práce. Jestli chcete dort, po kterém se všichni jen olíznou a budou jen obdivně koulet očima, pak už nemusíte hledat. Jsem poměrně vybíravá, ale tenhle dort neměl chybu!
svatební oznámení
KyoPrint s.r.o.
Vybrali jsme dle návrhu, dodané do cca 10ti dní. Pěkné.
hostina
Restaurace Růžové údolí
Výborná práce od pana majitele po slečny servírky. Jídlo dokonalé, servis a obsluha ochotná a pracovitá, ubytování nad restaurací super a na čemkoli se domluvíte - i na příjezdu koně k focení od souseda :) Hosté si velice chválili lokalitu - prostorná zahrada a přitom můžete vypustit děti. Trampolína, altánek a venkovní plac pro DJ, svatební tanec atd. ideální a bazén - co víc si přát. Skvělá lokalita na focení. Nemůžeme si vynachválit.
Žádné příspěvky