coverphoto
Neaktivní

katapajagarp

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 28. bře 2012
Info o svatbe
Svatba byla 1. 9. 2012
4254
dní po svatbě
Aktivita
0 příspěvků ve fotoblozích
3 příspěvky ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
květiny
My Flowers
Asi jediné květinářstvé v centru Znojma, které mohu doporučit. V H&M květinářství jsem se telefonicky domluvila na sobotu, tam jsem pak stála pl hodiny frontu a poté mi prodavačka sdělila, že na mě nemají čas, že je tam sama a ať přijdu v týdnu (v týdnu pracuji opravdu daleko od Znojma), poté jsem zkusila Levanduli, tam mi řekli to stejné. Pak jsem zaslechla od jedné paní, že My Flowers je perfektní květinářství a měla pravdu, slečna Klára Jordánová se opravdu neskutečně vyzná, absolvovala úspěšně i nějaké soutěže a ví o květinách vše, moje kytice i ženichova korsáž byly tak krásné a díky chlupatým listům i moc příjemné na dotek!
svatební prsteny
Mogati Diamonds
Prstýnky překrásné, podle našich představ, ovšem doporučuji objednat včas - slibovaná lhůta dodání se jim témeř zdvojnásobila. Vysvětlovali mi, že zrovna něco řešili s prodejnou delší dobu, ale to zákazníka v takové chvíli moc nezajimá. Naštěstí bylo do svatby času dost. Teď se tam možná půjdeme zeptat na možnost zvěšit ženichův prsten, tak uvidíme.
make-up
salon La Femme
V tomto salonu jsem měla i líčení a manikúru, obojí od jedné slečny. Obojí dopadlo velice nad očekávání, nečekala bych, že se s make-pem dají vykouzlit takové divy. Na nehtech jsem měla permanentní UV lak - francie, takže ne umělé, ale jakoby nalakované nehty a zapečené v UV lampě, je to krásné, trvanlivé a decentní. Gelovky jsem nechtěla.
účes
salon La Femme
kadeřnice velmi šikovná, respektovala, že chci velmi decentní účes a výsledek byl přesně podle mých představ. Jenom doporučuji dávat si pozor, u které osoby se v salonu objednáváte, pracuje tam jedna, která objednává na jeden termín více lidí (nechápu proč) a měli jsme kvůli tomu menší nedorozumnění. Když jsem seděla na zkoušce v křesle, zaslechla jsem něco o dalšm případu, kdy jejich kolegyně chybně objednala zákaznici, tak se raději ujistěte, ale jinak je salon opravdu perfektní!
ženichův oblek
Jerem
jednoduchý šedý oblek se světle modrou podšívkou přesně v barvě motýlku a celkově v barvě naší svatby, krásně ženichovi padl!
svatební šaty
Svatební salon Maggie
Koupené z výprodeje salonu Maggie, krásné. Měly skvělý "óóó efekt" :-)
víno
Znovín Znojmo
Jako vždy výborné, to byla sázka na jistotu. Ovšem jako přípitek jsme měli sekt Classic Demi Sec od stejného výrobce a ten byl dokonce nad očekávání výborný.
dorty
Dorty Znojmo, Lucka Slabihoudková
Tato cukrářka je manželka mého bratrance a dort i koláčky byly perfektní. Nejlepší ale bylo cukroví na stoly a do výslužek! Velmi chutné, krásné, detailně zpracované!
Žádné příspěvky