coverphoto
Neaktivní

karoli

Karolína
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 2. čvn 2007
bydlí v městě Karviná
Info o svatbe
Svatba byla 13. 7. 2012
4268
dní po svatbě
Aktivita
0 příspěvků ve fotoblozích
23 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (3)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
fotograf
Robert Lopušný
Velké zklamání. Během příprav velmi vstřícný a snaživý. Focení probíhalo skvěle, příjemná atmosféra. Ovšem výsledek si mi až tak nelíbil, prosila jsem o další práci. Sdělil, že fotky jinak upravit nejdou a že k tomu nemá potřebný photoshop. Že se to někdy udělá. Pak na nás tlačil, ať už si vybereme fotky, aby nám mohl udělat album (nepochopil, že z fotek, se kterými nejsme spokojení, bude album o ničem) . Konzultovala jsem to s jinými fotografy, kteří fotky označili za školácké práce a neochotného fotografa. Poděkovali jsme tedy za spolupráci. Ještě naivně čekám, že bude chtít svou práci dokončit. Cena byla 10.000 s tím, že jsme mu dali 1.000 navíc, aby si s tím opravdu pohrál a výsledek stál za to. Takže nemáme ani fotky, ani album, jen CD. Už máme nabídku dvou fotografů, kteří jsou ochotní to upravit podle našich představ. Technicky jsou zdařilé, jen to nebylo dotáhnuté dokonce. Ale možná se ještě dočkáme :-)
civilní obřad
Státní hrad Šternberk
Krásné místo, krásný obřad.
hudba
DJ ze Šternberka
Spokojenost. Hosté si ho chválili....já jsem měla pocit, že hraje jen pro mě, vycítil, co se mi líbí a hrál naprosto výborně...nechtěla jsem se zastavit ani na vteřinu :-) Cena trochu vyšší, ale bylo to na last minute, takže spokojenost.
hostina
Lovecká chata Horka nad Moravou
Servis perfektní. Jídlo skvělé. Paní Sedláčková - provozní - vždy vyšla vstříc, vždy s úsměvem, dokázala dobře poradit a každé přání splnila. Cena byla bezkonkurenční. Prostory moc hezké, naprostá spokojenost. Součástí bylo i ubytování pro menší polovinu hostů - spokojenost s pokoji i se snídaní. Určitě doporučujeme.
květiny
Květinářství Rozárka - majitelka Katka Saňáková
Květiny byl čersvté a vydržely několik dní...výzdoba byla překrásná a moje svatbení kytička ta mi vzala dech...nic krásnějšího jsem neviděla a naprosto předčila moje očekávání. Jednání paní majitelky férové a velmi vřelé. Cena byla příznívá, určitě doporučujeme
svatební prsteny
Camden Londýn - turecký šperkař - ruční práce
Prstýnky nám byly vytvořeny na počkání za několik hodin, přesně podle našeho přání. Jsou ručně ryté, sekané a leštěné. Naprostá spokojenost, nadšení :-)
účes
Renata Michlíková
S výsledkem jsem nakonec byla celkem spokojená, i když jsem si přála úplně jiný účes (kadeřnice měla k dispozici několik obrázků - tvořila však od začátku podle sebe). A práce tvrala opravdu dlouho - téměř 3 hodiny, díky kterým jsem přijela na obřad se značným zpožděním. Kadeřnice je milá a šikovná, jen bych určitě doporučila zkoušku a důrazně řekla svá přání :-)
make-up
Kamarádka Marcelka
Lepší vizážistku jsem si nemohla přát :-)
Žádné příspěvky