coverphoto
Neaktivní

jeunemariee1

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 18. lis 2014
Info o svatbe
Svatba byla 29. 8. 2015
3161
dní po svatbě
Aktivita
0 příspěvků ve fotoblozích
18 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
Srpen 2015
Sledované fotoblogy (3)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
svatební prsteny
Zlatnictví Rýdl - Zásnubní a snubní prsteny.
Svatební prsteny nám vyrobili na přání, mohu doporučit.
zásnubní prsten pro nevěstu
Zlatnictví Rýdl - Zásnubní a snubní prsteny.
Krásný zásnubní prstýnek od Rýdla.
šperky
Zlatnictví Rýdl - Zásnubní a snubní prsteny.
Na svatbě jsem měla náušnice a řetízek s přívěskem od Rýdla. Krásně mi vše ladilo k prstenu, který máme také od nich..
účes
Natálie Hostačná
Přiznám se, že z líčení od Natálie jsem byla opravdu nadšená, ale z účesu trochu méně - na začátku vypadal skvěle, až na pár drobností, ale jsem velký detailista. Mínus byla také menší výdrž účesu. V průběhu dne jsem ale s kamarádkou přitočily znovu vlny a bylo to zase dobré. Mohlo to být také typem vlasů...
make-up
Natálie Hostačná
Moc doporučuji Natálii Hostačnou. Je to velká profesionálka, milá, ochotná, dobře poradí... Líčení drželo opravdu celý den perfektně a fotografové si chválili, že nemuseli tolik "upravovat". :)
svatební šaty
Svatební salon NEVĚSTA Praha
Velice doporučuji salon Nevěsta. Prošla jsem celkem cca 6 salonů a v tomto jsem našla nejen šaty "přesně po mne", ale také fajn a milé asistentky, což není všude. Veškerá komunikace a zapůjčení proběhlo hladce a s úsměvem.
svatební oznámení
Printia
Moc krásná oznámení. Ochotné a milé jednání.
hostina
ALT penzion
Obřad, hostinu (raut od obřadu do noci) i ubytování jsme měli v ALT penzionu v Hájku v Praze. Velké plus bylo právě soukromí, vše bylo jen pro nás, nikdo cizí. Také žádné přejezdy nerušily a nekomplikovaly svatební den… V čistých pokojích si mohl kdykoliv kdokoliv odpočinout/převléci se apod… Jídlo bylo všechno výborné, hosté chválili. Jediné mínus od nás mají za horší komunikaci. Obzvláště s paní to bylo několikrát velmi napjaté – kvůli jejímu drzému a neomalenému chování jsme i přemýšleli, že rezervaci zrušíme. Doufala jsem, že o svatebním dni bude pouze v kuchyni, kde jí to jde moc dobře, to se musí nechat. Naštěstí se tak stalo a svatební den se, krom jednoho malého zbytečného zádrhelu, povedl.
Žádné příspěvky