Komerční odkazy na konkrétní produkty ve fóru

Všimla jsem si, že se ve fóru mnohokrát objevují označené takové příspěvky, které svým obsahem nejsou v rozporu s pravidly stránek. Jedná se o příspěvky komerčního charakteru s odkazem na konkrétní produkt, které vkládají běžní uživatelé, ne Profesionálové.
Příspěvky, které odkazují svou www adresou na konkrétní produkt, jsou v pořádku zejména z toho důvodu, že se drží tématu o kterém diskuze, či otázka je. 

Podívejte se na tento příklad:

  • Téma: Chtěla bych ke svým svatebním šatům modrou svatební kytici. Jak by měla vypadat a jaké květiny by v ní měly být?


K této otázce může kdokoli vložit link na konkrétní produkt kytice, kterým chce takto pomoci nevěstě a navrhovanou kytici jí doporučit. Při odkazu JEN na webovou stránku ( www-kvetinarstvirychle.cz), což je již kontaktní údaj firmy, vzniká podezření z nepřímé reklamy na danou firmu a taktéž samotný link už nemá přidanou hodnotu pro dané téma. Takový odkaz označujte přes vykričník jako "Nevkládej kontaktní údaje firem".


V případě, že chcete nevěstě pomoci a chcete vkládat www linky, měli byste si dát tu práci a najít požadovanou kytici na stránkách květinářství. V tu chvíli vidíme, že má příspěvek přidanou hodnotu a nevěstě má pomoci. Nemluvě o tom, že máte možnost vkládat obrázky ke svým příspěvkům ve fóru. Právě z toho důvodu není kolikrát ani potřeba vkládat www linky. Takový obrázek má nakonec i daleko větší přidanou hodnotu v porovnání s www odkazem. 

 

Pomoc = odkaz na konkrétní produkt firmy = konrétní obrázek (v tom nejlepším případě).

Mějte se fajn,

Jennyska - Asmira team

  • neftys75Díky! Nebyla jsem si právě moc jistá, jak to přesně je 🙂
    • jennyska
      AUTOR
      @neftys75  Tak to jsem ráda, že článek pomohl 🙂 Čím více uživatelů si jej přečte, tím v tom bude jasněji.
      • janneysNo jo, u kytice to třeba jde...ale co když nevěsta potřebuje poradit, kde sežene konkrétní šaty, kapelu nebo fotografa/ku? Tam to nejde jinak, než uvést prodejce či odkaz na konkrétní kapelu nebo fotografa/ku, pokud si chceme pomoci 🙂 jak to je v takovém případě?
        • jennyska
          AUTOR
          @janneys  Ahoj, tak v těchto případech se buď píše www odkaz ručně, např. www janahola tečka cz a nebo se na té stránce do odkazu hodí www. janahola.cz / kontakt/ 125auhl/ tel. , a nebo nějaký jiný odkaz, např. na fotogalerii, ceník apod. 😉
          • janneysAha 🙂 tak super 🙂 děkuji za vysvětlení 🙂