coverphoto
Neaktivní

jannishuhule

Jana Hankociova  /  37 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 25. zář 2011
Info o svatbe
Svatba byla 13. 4. 2013
4031
dní po svatbě
Aktivita
2 příspěvky ve fotoblozích
21 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +73
Svatební album
Jana Hankociova a David Imison
13. 4. 2013 Praha | 77 fotek
dorty
Cukrarna Hajek & Hajkova
Dort byl vynikajici. jen nevypadal tak jak jsem si to predstavovala podle obrazku, ktery jsem jim dala. I tak byl ale moc pekny.
hostina
hotel CHATEAU ST HAVEL Praha 4
Nadherny hotel, vstricny personal, skvele jednani, vyborne jidlo a ubytovani. Jsem moc rada, ze jsme si je vybrali. Zaridili vse-vyzdobu, ubytovani, rozvazeni hostu, tradicni rozbijeni taliru atd. nemuseli jsme se vubec o nic starta. To jsme navic meli nekolik zvlastnich prani jako specialni cocktail Pimm's a take velky fotokoutek. Jidlo bylo vytecne.
hudba
DJ Martin Baťha
Martin nam byl doporucen hotelem, kde jsme meli oslavu a musim rict, ze jsem rada, ze jsme si ho vybrali. Umi skvele anglicky a prechazi z anglictiny do cestiny bez problemu. Ma super vystupovani a repertoar. Je vtipny, ale taktni a ma spostu originalnich napadu. Udelal nam slideshow fotek , zatimco hoste cekali az se vyfotime a party s nim byla naprosto super. Bavili jsmese vsichni, moje rodina z cech, teticky a stryckove, netere a synovci,ale i manzelova rodina z Australie a take nasi kamaradi z CR a ze zahranici. No proste nemuzu ho vynachvalit.
fotograf
Fotografka Magdaléna Straková
skvela fotografka, ktera se nebala jit uplne nadoraz, aby mela ten nejlepsi zaber. Fotila pres 12 hodin, mluvi plynule anglicky i cesky a ma skvele vystupovani.. No a fotky? Uplne prefektni. Originalni a perfektni kvalita.
Žádné příspěvky