coverphoto
Neaktivní

janekj

Jana   /  53 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
...po skončení 17 letého manželství, rozdvojení majetku a jiných nashromážděných statků jsme zakoupili s druhým manželem domek s částečně zrekonstruovaným přízemím a spoustou dodělávek. Nastěhovali jsme se a vše už děláme za pochodu. Manžel dělá všechno sám, kluci jsou vědátoři a badatelé, ruce mají zpravidla jen na klávesnici. Já dělám zázemí a psychickou podporu. Takže brousím, natírám, dekoruji, vařím, peču, vymýšlím a organizuji...:-)
zaregistrovala se 24. dub 2012
bydlí v městě Nymburk
Info o svatbe
Svatba byla 1. 9. 2012
4218
dní po svatbě
Aktivita
5 příspěvků ve fotoblozích
33 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +89
Svatební album
Jana a Karel
1. 9. 2012 Praha | 93 fotek
dorty
Terezčiny domácí dobroty, Stará Boleslav
Famóóózní záležitost...Není co dodat. A taky linecké rohlíčky od tety Jarky a vynikající kremrole od ženichovi maminky. Okamžitě zmizely minisvatební koláčky od mé kamarádky Saši, která jich napekla neskutečné množství. Odmítla totiž akceptovat, že koláčky být nemusí, protože sladkého je dost. Bylo, ale koláčky jsou koláčky :-)
hostina
Kemp Kačer
Tady musíme také pochválit přístup majitelů, kemp je čistý, udržovaný, majitelé vstřícní, dovolili nám vlastně všechno, mohli jsme si přivézt úplně vše, naopak nám ještě radili, co všechno si máme přivézt a nekupovat u nich, že nás to vyjde dráž. Vybavení nám také půjčili, ubytování v chatkách bylo skromné, ale úplně stačilo. Pořád jsme čekali nějakou "zradu" "průšvih", ale naštěstí se nic takového nestalo. Pravda, je lepší jim volat nebo komunikovat osobně, protože v mailech to moc nefunguje. Ale to byl opravdu jediný problém.
civilní obřad
Všichni, kteří se střídají na službách ve Chvalské tvrzi
Tady musíme smeknout jak před odvahou tak i před vstřícností personálu Chvalské tvrze. Naše požadavky na koordinaci a úschovu kol, pak nástup lidí na "plac" apod. Vše zvládli bez mrknutí oka a vše bylo už předem kladně vyslyšeno. Děkujeme
fotograf
Kateřina Kamínková
Moje sestřenice, fotí úžasně. Má i svoje webové stránky, ale profesionálně fotí jen miminka do 1 roku. Nejlépe ta čerstvě narozená. Přijede za Vámi do porodnice, vše si vozí s sebou. Na vyžádání pošlu kontakt na webovky, nebo si jí vyhledejte. Fakt super.
svatební šaty
Magic Moment Praha
Ochotné, příjemné dámy, které mají to správné oko...
účes
Kadeřnictví KASI, Praha - Katka
Šikovná a kreativní, zlatá Katka
květiny
květiny Nonstop Praha
Spolupráce výborná, vstřícné jednání, super.
make-up
Zlata Talová
Příjemná a ochotná, šikovná paní. Prý ze mě udělala skoro nějakou jinou, ale krásnou.
Žádné příspěvky