coverphoto
Neaktivní

jaaanic

Jana  /  40 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 10. bře 2014
bydlí v městě Blansko
Info o svatbe
Svatba byla 26. 4. 2014
3653
dní po svatbě
Aktivita
1 příspěvek ve fotoblozích
4 příspěvky ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +73
Svatební album
Jana a Jakub
26. 4. 2014 Blansko | 77 fotek
civilní obřad
Panská zahrada Kunštát - krásný místo...ted tam jezdíme kočárkem:-)
doporučuji
hudba
Ivo Gros Blahonovský - Drnovice
Ještě se svým kamarádem úplně úžasní DJové:-) zahráli všem cokoliv na přání (i Sepultura proběhla:-) a myslím že sme dobře zapařili:-)
fotograf
Renča Procházková - Brno
Kamarádka švíci....sice amatérka měla strach z tolika lidí, ale myslím že to zvládla naprosto dokonale. Její fotky jsou stokrát hezčí než od profi...prostě Renča si s tím více vyhrála a jsou dokonalý. Kdybych to věděla celou svatbu bych svěřila jen jí a nebála bych se toho...fakt skvělá!!!
fotograf
Fotoateliér Anna - Boskovice
Tak focení sem si maximálně užila bylo to super...sice ženicha sem musela trochu rozesmívat:-) ale focení parádní...klidně bych se nechala fotit celý den. Jen teda finální foto nic moc...čekala jsem od profi fotografky kvalitnější a lépe upravený fotky...za ty těžký peníze...no nevím mohla si s tím více vyhrát....tedy za mě doporučení určitě NE!
květiny
Dárkový servis - Boskovice
Tak nevím co si o nich myslet - paní sem řekla jasně že chci jen růže a frézie...nu a v pátek před svatbou sme se tam stavili pro kytku na stůl a moji frézii do vlasů - musím říct že to byl šok,když před nás postavila kytici na stůl z chryzantém...no nic nějak sem to už nechtěla řešti...ještě že mám tak šikovno sestru, která to dozdobila pentličkama a vypadalo to líp. Tak sem měla i obavy ze svatbení kytky no naštěstí ženich dovezl krásnou kytku (dokonce i podobnou té co jsem paní dala na obrázku), ale stejně chtěla jsem od paní vše malé a kytka mě přišla docela velká...nu ale co už bylo to pěkné - každopádně toto květinářství za mě rozhodně NE!!!
svatební prsteny
Zlatnictví Perla - Boskovice
Nu tak původně sem měla namyšleno z chirurgické oceli, ale šikovný pan prodavač mi řekl že s ocelí se bohužel časem nedá nic děla a nijak upravovat...takže kdybych náhodou přibrala či zhubla:-) tak aby se mi mohl zmenšovat i prstýnek...tedy nám doporučil raděj klasický stříbro...nu a cenově to vyšlo parádně a jsou moc krásný!
koláče
Liduška - Boskovice
Měli sme pouze svatební koláčky a myslím že to stačilo...Liduška nám upekla čerstvé noc před svatbou pečené a fakt výborné! Ořechové, makové, povidlové a tvarohové...jeden lepší než druhej:-)
bižuterie
Fler - Belusi
Super domluva a kytičky fakt úžasné...mám i přívěsek, ale ten by se moc už k šatům nehodil tak sme zvolili jen náušničky:-)
jaaanic přidala 4 nové fotografie
24. kvě 2015

Jana a Jakub

(77 fotek)
Svatební album