coverphoto
Neaktivní

ivuskaa

Ivona  /  34 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Sluníčkem dušičku potěš a zbytečnosti neřeš :)
zaregistrovala se 1. dub 2008
Info o svatbe
Svatba byla 8. 10. 2016
2748
dní po svatbě
Aktivita
44 příspěvků ve fotoblozích
20 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +157
Svatební album
Ivona a Pavel
8. 10. 2016 Klatovy | 161 fotek
svatebni koordinátor
Já sama :))))
doporučuji
šaty pro družičky
Bonprix
Po dlouhých útrapách s obchodem Asos si nakonec holky vybraly šaty, které měli nádhernou barvu v pudrově růžové - přesně takovou jsme společně s holkami hledaly.
ženichův oblek
Pietro Filipi
Nebylo co řešit - krásně padnoucí volnočasový oblek, který jsme hledali velmi dlouho. Celý šmrnc tomu dodal na klopě ozdobný kamínek v odstínu vápencové sklály, což krásně zapadlo do konceptu svatby v lomu.
svatební prsteny
BISAKU Praha
Prstýnky jsme vybrali na svatebním veletrhu, který probíhá každoročně v únoru v hotelu Diplomat Praha. Chodili jsme tam celé odpoledne a několikrát jsme se na prstýnkách od Bisaku byli dívat a zkoušet. Těsně před koncem zavírání jsme se po dlouhém rozhodování, jestli jsou to ty „pravé“ (pozn. moje rozhodování :) ) pro ně nakonec rozhodli :)). Vybrali jsme si prstýnky, které nejsou dostupné v kamenném zlatnictví, ale jedná se o exklusive edici. Obsluha milá, dodání rychlé. Cena byla vyšší, ale díky veletržní slevě přijatelná. Při každém pohledu na levý prsteníček si říkám, že jsme udělali dobře:-) snad je přeci budeme nosit do konce života :))
svatební prsteny
BISAKU Snubní prsteny
doporučuji
Při zkoušce šatů jsem měla vybráno pár favoritek, ale když jedna z ochotných „paní“ začala šaty nosit, přinesla k vyzkoušení i jedny navíc a to byly „ony“ :)). Krajka, střih a nadčasovost, která nemá konkurenci – tak to jsou „pronoviasky“. Navíc o šatech Pronovias jsem vždy snila...je to přeci jen jednou za život..:)
dorty
Slunečná kavárna v Srní
nečekala jsem, že bude tak těžké sehnat někoho na Šumavě, kdo by nám upekl svatební dort a jiné sladké dorty, které by nebyly z umělých ingrediencí. Nechtěli jsme a ani nemáme rádi potahované dorty marcipánem a doplněná o barviva. Byl to boj, ale nakonec jsme dostali doporučení na paní Blanku Milfaitovou „královnu marmelád“. Mňam je slabé slovo a ta marmeláda na vrchu... :)) vše poctivě domácí, žádné máslové krémy, nic šizené. Už chápu „pravidla hry“ uvedené na jejích stránkách :)))
make-up
Martina Knížová styling/visage
Úžasná vizážistka! Těžko popsat slovy, je třeba to zažít. Prostě top!
Žádné příspěvky