coverphoto
Neaktivní

Iveta Zatřepálková

Iveta  /  31 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 19. srp 2020
Info o svatbe
Svatba byla 17. 7. 2021
1008
dní po svatbě
Aktivita
2 příspěvky ve fotoblozích
5 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +72
Svatební album
Iveta a Jiří
17. 7. 2021 Kutná Hora | 76 fotek
hostina
myslivecka chata ve zbraslavicich
Prostor přesně dle našeho gusta. Spousta prostoru, vybavení, možnost udělat vše ve vlastní režii. Místo má atmosféru a když ji člověk respektuje, dokáže z chaty udělat překrásné místo na svatbu. Neměnili bychom!
květiny
Božské kvítí
Neskutečná nádhera! Anet dokázala za pomoci mých družiček vyzdobit naše místo květinami tak, jak jsem si to představovala a celé ho rozsvítila. Ochotně naslouchala, dávala mi tipy a rady, držela linku a vše sladila barevně se sukněmi družiček, což mi úplně vyrazilo dech. Původní koncept byl totiž více pestrý, ale tohle byl prostě top. Do výzdoby zapojila i lovecké trofeje, nemohla jsem se na to vše vynadívat. Vše sladěné, neokoukané, prostě nádhera!
svatební prsteny
zlatnictvi jan hora, kolin
Dlouholeté zkušenosti a příjemný přístup. Výběr spíše menší, ale my jsme chtěli obyčejné kroužky ze žlutého zlata, takže jsme šli na jistotu.
účes
eva vrtiskova hair-style
Účes byl přesně podle mých představ, vlastně ještě hezčí. Chtěla jsem cop a dlouho jsem hledala takový, který by se mi líbil na 100%. Našla jsem asi 3 obrázky, které odpovídaly tak z 90% mé představě. Nechápu, jak Eva dokázala vykouzlit můj finální účes. Na zkoušce byl moc fajn, ale to, co vytvořila v den svatby, tak to bylo nad moje očekávání.
make-up
eva vrtiskova make-up
Eva je úžasná! Hledá přirozenost a vytáhne to, co je na vás hezké. Má vkus, zkušenosti a velký talent. Cítila jsem se skvěle!
šaty pro družičky
sukne aboutyou.cz
Nechtěla jsem pro všechny jednu stejnou barvu, ale stejný střih ano a tohle byla skvělá volba. Sukně jsou příjemné a holky je unosí i mimo svatbu.
dorty
tereza pavlikova, benesov
Bezkonkurenční! Dort dle našich představ, vynikající, prostě bez chyby. Brali jsme od ní též zákusky a po těch se jen zaprášilo. Kvůli jejím dobrotám bych se klidně vdávala znovu! :)
svatební oznámení
VýhodnýTISK.cz®
Skvělá byla služba svatebního oznámení na zkoušku, což je v nabídce na trhu spíše rarita. Člověk viděl, jak to bude vypadat, protože 1ks oznámení přišel poštou. Vše dle našich představ, mají svůj vlastní online editor, ve kterém se dá vytvořit téměř cokoli. Vyšli nám vstříc i s individuálním požadavkem na formát kartiček s pozvánkou ke stolu.
Žádné příspěvky