coverphoto
Neaktivní

iveta159

Iveta
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 24. zář 2017
bydlí v městě Jihlava
Info o svatbe
Svatba byla 15. 9. 2018
2044
dní po svatbě
Aktivita
4 příspěvky ve fotoblozích
1 příspěvek ve fóru
3 inzeráty
Sledované fotoblogy (1)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +52
Svatební album
Iveta a Standa
15. 9. 2018 Jihlava | 56 fotek
květiny
Zdeňka Medová Havlíčkův Brod
Paní Medová je skvělá, vyhověla všemu, co jsme chtěli, kytice pro nevěstu byla dokonalá. Všechny kytičky vydržely i několik týdnů po svatbě. Vazba z velkých váz a aut udělaly parádu na hrobech našich prarodičů.
svatební šaty
Go Home Praha
Vše skvělé, šaty dovezli dva dny předem, voňavé, čisté, nažehlené, při vyzvedávání nebyl problém změna adresy, řidič sympaťák :-D
svatební prsteny
Brilas
Prsteny krásné. Zatím spokojenost.
ženichův oblek
Pietro Filipi
Oblek kupovaný v outletu v Praze, vysoká kvalita i na nekonfekční postavu za přijatelnou cenu.
dorty
Dorty Poskočil Třebíč
Dort byl luxusní, vypadal nádherně a chutnal ještě lépe. Zákusky do sladkého baru zřejmě všem moc chutnaly, protože tam nic nezbylo a já jsem se tam nedostala :-D
svatební oznámení
Goldpress
Internetový obchod, chtěla jsem oznámení, které měli v nabídce, upravit podle našich představ. Byl problém v tom, že jednání bylo neosobní, komunikace strohá a když nám přišlo oznámení, které bylo špatně (na vině jsme se vůbec neshodli), tak byli nepříjemní a neochotní to řešit. Nakonec jsme objednali oznámení znova a dostali jen slevu. Radím, říct vše do detailu a i když si myslíte, že některé věci jsou jasné, tak někomu bohužel ne.
catering
MV Catering Havl.Brod
Catering dopadl dobře, nejdříve bylo trochu stresu s ubrusy, kterých neměl pan Rasocha dostatek, nakonec ale vše vyřešil. Obsluha byla na jedničku, jídlo bylo výborné, jediné mínus bylo, že topinky k tataráku byly dovežené, takže už nebyly křupavé.
hostina
Zámecký sál Polná
Sál je krásný a když se vyzdobí, tak je tam moc hezká svatební hostina, výhodou bylo hodně místa, takže se nikdo nemačkal, všude bylo dost prostoru i pro děti.
Žádné příspěvky