coverphoto
Neaktivní

ivana_d

Ivča
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 26. říj 2011
bydlí v městě Brno
Info o svatbe
Svatba byla 21. 7. 2012
4295
dní po svatbě
Aktivita
6 příspěvků ve fotoblozích
1 příspěvek ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +8
Svatební album
Ivča a Tom
21. 7. 2012 Brno | 12 fotek
svatební šaty
Aliexpress
Šaty koupeny za velmi příjemné peníze a po menší úpravě od švadleny v ČR byly skvělé. Hlavně nemuset se strachovat o to, že se mi roztrhnou, zašpiní atd. mi zpříjemnilo svatební den
svatební cesta
Mach53, Brno
Úžasná svatební cesta do Dominikánské republiky přes rakouskou cestovní kancelář za mnohem lepší ceny než u českých kanceláří.
svatební prsteny
Mirek Pelán, Brno
Prstýnky sedí skvěle, jsou krásné lehké a díky radě pana Pelána nakonec zvítězil zaoblenější tvar,který se nezasekává v kapsách ... Velmi příjemná komunikace, na každé setkání jsme se těšili.
ženichův oblek
Bandi
Krásný oblek za skvělé peníze. Velmi milá a vstřícná obsluha v brněnském salonu. Doporučujeme!
make-up
Hana Čihánková, Brno
Líčení i účes mi přijela slečna Čihánková udělat domů - nedocenitelné. Velmi příjemné líčení a nádherný účes,který sklidil úspěchy. Make-up vydržel do časných ranních hodin a kdybych tak zběsile netancovala, věřím, že i účes by vydržel do rána.
hudba
DJane Ollie
O nic jsme se nemuseli starat, stačilo sepsat zevrubný seznam toho co máme rádi a celá společnost se bavila až do nočních hodin. Vřele doporučuji
květiny
ROSEBUD - sl. Rozárie
Dokonalá svatební kytice i všechny ostatní. Krásná ozdoba do vlasů a dle domluvy milé, jednoduché korsáže. Úžasná komunikace. Velmi jsem ocenila téměř hodinové posezení a společné vymýšlení podoby kytic.
fotograf
Jan Andrassi Photography
Ani jeden nemáme rádi focení, ale tohle byl velmi příjemný zážitek. Během obřadu jsem přítomnost fotografa nepociťovala a posvatební focení bylo opravdu velmi pohodové.
Žádné příspěvky