Nový způsob jak spravovat prodej v Bazaru a v Shopech: Zájemci

Po mobilní verzi Fotoblogů je tu další novinka. Jestliže jsi někdy na BS nabízela více inzerátů jako prstů, co máš na těle, pravděpodobně jsi zažila situace typu: Mám 5 zájemců o 7 různých věcí. Co mám poslat? Jéé, zapomněla odpovědět. Tato se neozvala. Přečetla si už mou zprávu? A bez popsaného papíru to dobře nešlo. 

V "Můj bazar" a "Můj Shop" vznikla záložka "zájemci"

Tu vidíš své aktuální zájemce, jako když v obchodě stojí zákazníci. A podobně s nimi i řešíš obchod. Vypadá to asi takto: 

Co všechno tu mohu dělat?

  • U každého vidíš pěkně pohromadě, kde všude ti napsal. Někdo se pouze ptá, někdo už závažně objednává. Jednu věc nebo i 10 najednou. 
  • Lehko vidíš, kdo komu naposledy psal a zda je tvoje zpráva už přečtená. (Opakujeme, vidíš zda už je přečtená:) )
  • Rychlá komunikace: nové zprávy i celou vaši konverzaci si rozklikni přímo u zájemce. Vidíš tam všechny vaše zprávy a reakce na cokoliv. Přímo tam mu můžeš odepsat. 
  • Každý byznys je v nějakém stavu - toto musím přeměřit, toto je rezervovné do XY, tu čekám na peníze. Ke každému zájemcovi si rychle napiš poznámku, která u něho navždy zůstane.
  • Vidíš, zda k danému inzerátu máš více zájemců.
  • Když už jste nějakou věc/ otázku/ inzerát vyřešii, klikni vedle inzerátu "Odstraň zájem" a hotovo. Při odstranění i posledního "zájmu" se skryje i zájemce.

Už před touto aktualizací byla možnost skrýt zájemce u inzerátu. (Odstraň zájem je to stejné). Možná jsi to neudělala a proto máš nyní kooopec zájemců. Pokud věnuješ trochu času pročištěním seznamu, budeš mít přehlednou a rychlou stránku.

Není to ještě dokonalé, je stále kam směřovat, ale věříme, že to mnohým pomůže.

Přejeme pěkný den!

Asmira Team

  • 11marta11Ještě by zde měla být záložka o podvodnících, kteří se tu přiživují a lákají peníze z prodávajících.!!!!!!