coverphoto
Neaktivní

hrdovag

Gabriela Vokurková  /  31 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 18. srp 2016
bydlí v městě Brno
Info o svatbe
Svatba byla 4. 11. 2017
2337
dní po svatbě
Aktivita
0 příspěvků ve fotoblozích
0 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
květiny
Květinářství Magnolie Ořechov
Denisku taktéž znám ještě z gymplu. Na schůzce, kde jsme vše řešily, jsem si přišla tak důležitě, byl to pro mě naprosto jedinečný zážitek. Skvěle doladila moji představu víly a věneček a svatební kytka mi naprosto vyrazily dech. Nemůžu jinak, než doporučit :)
svatební prsteny
Rýdl - snubní prsteny Brno
Prstýnek jsem si k Rýdlovi donesla na obrázku a velikosti jednotlivých kamínků jsem si vybírala sama - výsledek byl nejistý....a je to nádhera nádherná :)
účes
Rezi Nails&Visage
Co se týče vlasů - jednoduché vlny, které pro mě dotvořily obraz víly - to jsem přesně chtěla, DÍKY!! Doporučuji všema deseti :)
make-up
Rezi Nails&Visage
Terku znám ještě ze studenstkých let na gymplu a pro mě to byla volba číslo 1! Make up jsme na zkoušce doladily přesně dle mých představ - okamžitě vybrala barvu očních stínů, které jsem si představovala, aniž bych řekla slovo. Udělala ze mě krásnou vílu, moc jsem si to užívala.
ženichův oblek
Bandi Brno
První návštěva katastrofa - přístup, jednání, neochota. Odcházeli jsme s tím, že na manžela neseženeme oblek, který by mu seděl a slušel zároveň. Druhá návštěva pravý opak. Slečna (na doporučení jsme jeli přímo k ní, když byla v práci) poradila, nosila pořád další a další varianty (najednou nebyly jen 2?) a odjížděli jsme s komplet výbavou včetně 2 bílých košil, pásku a 2 párů bambusových černých ponožek. Opravdu záleží, na koho narazíte, nenechte se odradit, pokud to napoprvé nevyjde.
svatební šaty
Dagmar Čapková http://www.dagmarcapkova.cz/?page=kontakt
Šaty vznikaly paní Dagmar pod rukama rychlostí blesku. Domluva, zkoušky, cena, výsledný dojem, vše na JEDNIČKU!
víno
rodina ze Šakvic
doporučuji
koláče
babičky
Moje babička dělá nejlepší svatební buchtičky, snědly se všechny, což jsem nedoufala ani ve snu!
Žádné příspěvky