coverphoto
Neaktivní

hellenn

Helena
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 11. pro 2010
Info o svatbe
Svatba byla 30. 7. 2011
4647
dní po svatbě
Aktivita
2 příspěvky ve fotoblozích
23 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (78)
Kolekce
  • jídlo
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +132
Svatební album
Helena a Martin
30. 7. 2011 Praha | 136 fotek
doplňky nevěsty
Studio svatební módy - EMMI MARIAGE, JULIA GASTOL, CAMELLA a Český náramek
100% doporučuji.Do poslední chvíle jsem nevěděla, kde závoj pořídím. Měla jsem možnost i přes salón, kde jsem půjčovala šaty, ale přiznám se, že jsem nechtěla do závoje investovat příliš, resp.ne částku, za kterou mi byl nabízen.Tento obchod mě velmi mile překvapil.Velmi příjemná a ochotná majitelka,která dokázala poradit (chtěla jsem hladký ivory závoj, který by byl delší než vlečka a po zaslání fotky mi paní majitelka poradila, který zvolit) skvělá komunikace a opravdu velmi rychlé dodání.Závoj je krásný a kvalitní. Doporučuji a děkuji!
kameraman
Leoš Brabec - Primetime video
Leoš Brabec - Primetime video - PAN kameraman. K jeho práci nemáme slov. Sedli jsme si i po lidské stránce. Nedá se popsat, jakou máme radost z nádherného videa, které vytvořil..Je to člověk, který má můj nesmírný obdiv pro svůj talent, ale také pro charakter, charisma a smysl vnímat a zachytit tak krásné okamžiky..Děkujeme, Leošu:) video ke shlédnutí na:http://vimeo.com/27179548
květiny
Lucernička flowers
Chválu a doporučení jsem již vypsala v sekci ,,Výzdoba". Nádherné květiny. Mimo jiné jsem ocenila snahu sehnat květiny, které již v době naší svatby neměly sezónu. Holky však udělaly maximum a tak se přeci jen velkou část z nich podařilo sehnat! Děkuji!
výzdoba
Lucernička flowers
Opět se opakuji - výborné rozhodnutí. Tým z Lucerničky vytvořil krásné dekorace a květiny přesně podle mých představ. Ocenila jsem i jejich vlastní nápady. Vzhledem k tomu, že nám celý den pršelo, původní místa, kde měly být dekorace umístěny, se musely měnit. Nic nebyl problém a holky zvládly vše bez jediného problému. Mají neotřelé nápady a velký smysl pro vkusné a přitom krásné a zajímavé dekorace. Doporučuji!
svatební prsteny
Antique Cinolter
Nádherné prsteny a profesionální přístup. Manželovi byl prsten dělán na míru, já jsem si svůj vybrala již hotový. Doporučuji!
účes
Estilo - Markéta Dub
Naprostá spokojenost, stejně tak! Holky jsou dokonale sehraný tým. Markéta vytvořila nádherný účes, přesně podle mých představ, který vydržel až do ranních hodin. Doporučuji!!!
make-up
Estilo - Jana Hrdinová
D.O.K.O.N.A.LÉ...slova chvály nestačí. Talentovaná slečna, která vykouzlí, na co si vzpomenete. 100 % doporučuji!
ženichův oblek
Pietro Filipi
Jeden z mých velmi oblíbených obchodů. Profesionální přístup při výběru. Nádherně padnoucí oblek. Určitě doporučuji!
Žádné příspěvky