coverphoto
Neaktivní

haniapepi

Hanka
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 21. říj 2013
bydlí v městě Plzeň
Info o svatbe
Svatba byla 10. 5. 2014
3632
dní po svatbě
Aktivita
2 příspěvky ve fotoblozích
13 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +62
Svatební album
Hanka a Pepča
10. 5. 2014 Klatovy | 66 fotek
svatební agentura
Fresh wedding a Fresh Dekor
Výsledek je myslím si vidět na fotkách. :-)
hudba
The Brownies
The Brownies... jedinečná kapela. Večer s nimi byl perfektní. :-)
Nejlepší fotografové a kameraman jaké známe. Chodíme k nim již několik let a všechny fotky které od nich máme jsou perfektní. :-) Pro náš svatební den jsme si nemohli vybrat nikoho lepšího, báječní lidé a největší profesionálové. :-) Celý den jsme si s Peťou, Lukášem a Honzou opravdu užívali a moc jim DĚKUJEME za úžasné fotky a video. :-) :-) :-)
květiny
Hana Šebestová
Paní Šebestová je opravdu výborná, velká profesionálka, která skutečné ví, co dělá a její práce tomu odpovídá. Velká spokojenost.
svatební prsteny
Kubík - snubní prsteny
Pan Kubík nám vytvářel prstýnky na zakázku. A jsou naprosto úžasné. :-) Moc doporučuji. Milé jednání, velmi kvalitní práce.
make-up
Marta Šantorová
Musím říct, velké zklamání. Zkouška líčení a účesu s Martou byla perfektní. Cítila jsem se skvěle a účes držel až do večera. Ale bohužel v pátek odpoledne před svatbou mi Marta volala, že je už týden nemocná a že by v sobotu nezvládla dojet. Poslala za sebe jako náhradu Martinu Knížovou. Bohužel zde spokojenost moc nebyla. Líčení by ještě ušlo, i když jeho výdrž taky nic moc, ale účes hrůza hrůzoucí. :-/ Pro slečnu Martinu byl téměř nadlidský výkon připevnit mi květinu do vlasů, taky se to na účesu dost podepsalo. Jeho výdrž prakticky nulová, snad hned po obřadu už mi trčeli vlasy kde neměly a během focení cca. 5 hodin po dokončení účesu mi fotografka Peťa musela květinu několikrát opravovat, aby vůbec neupadla. Mimochodem, s tou Martinou nemocí to asi nebylo zase tak žhavé, když hned v sobotu večer odletěla na dovolenou do Egypta. :-( Takže shrnutí - vzhledem k tomu, že jsem si Martu zamlouvala už v říjnu 2013 bych toto opravdu nečekala. :-( Zklamání veliké.
šaty pro družičky
Marks and Spencer, Ella Fashion
doporučuji
svatební šaty
salon Orchidea Plzeň
Velmi milý přístup, nádherné šaty. Pouze jsem bohužel dostala moc krátký provaz na šněrování šatů, což jsme bohužel zjistili až při oblékání v den svatby. Částečně i moje chyba, že jsem si šaty nevyzkoušela zašněrovat předem.
Žádné příspěvky