coverphoto
Neaktivní

hajina

Hana
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 18. pro 2015
bydlí v městě Praha
Info o svatbe
Svatba byla 21. 5. 2016
2896
dní po svatbě
Aktivita
1 příspěvek ve fotoblozích
9 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +28
Svatební album
Hana a Josef
21. 5. 2016 CZECH_REPUBLIC | 32 fotek
hudba
Harm Core Jazz Band
Kdo by nechtěl na svatbu big band?! Harm Core hraje nejen swing a jazz, ale i nějakou tu klasiku a to nám přesně vyhovovalo. Cena velice příznivá. No a na pozdější řádění s kamarády pak hrál ženich se svými dvěma kapelami, ale dovedu si představit, že bychom si pustili i vlastní playlist.
dorty
Paní Rozkovcová, Praha
Skvělá domluva. Byla jsem na ochutnávce, domluvily jsme se z čeho bude a výsledek byl přesně, jak jsme čekali. Zvolili jsme potahovaný, abychom ho na takovou dálku dovezli a aby nám seděl do tématu třicátých až čtyřicátých let. Dort si opět na nějakou rodinnou oslavu u paní Rozkovcové rádi objednáme.
květiny
Kytky od potoka Velké Přílepy
Jediné potíže jsme měli s květinami. Měly jsme se s paní květinářkou domluvit cca týden až dva před svatbou na složení, podle toho, co pokvete. V tu dobu ale neodpovídala na maily a bohužel ani nefungovalo telefonické spojení (nakonec nejspíš kvůli nějakému technickému problému, protože se mi prokazatelně snažila dovolat). Byly to nervy. Květiny pak byly sice krásné, ale trochu chudší ma objem než jsem si představovala a zvláštně voněly. Korsáže nedržely moc dobře, myslím, že mohly být líp uchycené.
hostina
Garnataurus - svatební areál
Místo jsme si vybrali pro jeho unikátní atmosféru, skvěle skloubilo tábořiště (na táboře jsme se seznámili) s příjemnými společenskými prostorami historické jídelny (které prostě v žádném kempu nemají). Majitelé Hanzlíkovi vypadali, že si celou svatbu užívají s námi, byli její součástí. Jednání s nimi bylo po celou dobu nejen profesionální, ale hlavně velice příjemné a na čem jsme se domluvili, to platilo. S výzdobou, jídlem a nápoji, ubytováním, zkrátka se vším jsme byli maximálně spokojení. I díky Hanzlíkovým byla naše svatba tak super a my doufáme, že se tam budeme třeba při jiné příležitosti moct s nějakou akcí vrátit!!!!
účes
Dan Prchal, Studio Salve, Ledeč nad Sázavou
Pohodový kadeřník, přijel za mnou na místo a vytvořil retro parádu :-)
make-up
Studio Salve, Ledeč nad Sázavou
Velice sympatická a šikovná kosmetička.
svatební šaty
Marie Mukařovská, Brno
Bylo to napínavé, na začátku jsem nevěděla, co chci. Jen, aby nebyly bílé a měly krátkou a dlouhou sukni. S Maruškou jsme se dobraly ke svělému výsledku.
svatební prsteny
Zlatnický atelier Brilance - kousek od Příbrami
Skvělá domluva, prsteny podle našeho přání. Doporučujeme.
Žádné příspěvky