coverphoto
Neaktivní

gabri80

Gabri  /  44 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 19. úno 2010
bydlí v městě Praha
Info o svatbe
Svatba byla 16. 6. 2012
4326
dní po svatbě
Aktivita
70 příspěvků ve fotoblozích
24 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (70)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +26
Svatební album
Gabriela a Daniel Hořejší
16. 6. 2012 Mělník | 30 fotek
rozlučka se svobodou
Klub Ateliér, Praha 2
Super podnik, dostali jsme džbánek s vínek jako pozornost podniku :-) Dj hrál na přání :-) prostě super :-) určitě to s holkama zopáknem :-)
etikety na láhve
Fler - Love Story
Přesně podle našich představ a přání :-) doporučuji..
květiny
Jaroslav Pekař - Květinářství Neratovice (www.kvetinarstvi-zahrady.cz)
Nádherné květiny, přesně podle našich představ i cenových možností :-) Tady si cenu květin určujete vy a oni vám podle ceny květiny připraví a naaranžují :-) Připravili pro nás: svatební kytici, kytici na hození, kytičky pro maminky a svědkyni, korsáž pro ženicha, květinu na obřadní stolek, květinu do mističky na prstýnky, nevěstin závoj do váziček na stoly... Maximální spokojenost s přístupem pana Pekaře :-)
výzdoba
Martina a Radka
Svatební koordinátorky - Moc milé, fajn, šikovné slečny. Plní přesně přání nevěsty a ženicha. Udělají opravdu maximum pro vaši spokojenost :-) Jsme moc rádi, že jsme si tyto dvě mladé koordinátorky najali. Zařídily spoustu potřebných věcí, postaraly se o výzdobu svatebního altanu, celé restaurace. Opravdu udělaly obě maximum, s citem a smyslem pro detail :-) Nemám co vytknout..pouze mohu maximálně doporučit :-)
svatební prsteny
Zlatnický atelier Petr Pluhař, Praha 1
S panem Pluhařem jsme moc spokojeni, rytina přesně dle našeho přání, vzhled prstenů také :-) cena špičková, odkoupil i velké množství vlastního zlata..
bižuterie
Studio Princess
Nádherná svatební sada - korunky, náhrdelníku a naušniček :-) maximální spokojenost :-) vše se na mě třpytilo až do rána :-)
účes
Salon Hedvika, Kralupy nad Vltavou, kadeřnice Jana Pokorná
Skvělý účes - do poslední chvíle byl pro mě velkým překvapením :-) ale odměnou mi byl obdiv svatebních hostů :-) nikomu se nechtělo věřit, že jsou to mé vlasy... Prostě Janička mne také změnila k nepoznání a patří jí velký dík :-)
make-up
Alena Hudečková, Kralupy nad Vltavou
Paní Hudečková je milá, fajn, příjemná paní :-) jsem s její prací moc spokojená :-) změnila mě k nepoznání :-) všichni líčení moc pochvalovali a vydrželo až do rána :-)

Svatební koláčky štěstí - zajímavá nabídka - http://www.slevomat.cz/sleva/134639-svatebni-kolacky-stesti?utm_medium=ag&utm_source=default&utm_campaign=skrz-cz

Nevěsty, víte o tomhle webu? 😉 http://www.slevosvatba.cz/