coverphoto
Neaktivní

fredericka

Pavla  /  38 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 8. led 2011
Info o svatbe
Svatba byla 11. 8. 2012
4275
dní po svatbě
Aktivita
63 příspěvků ve fotoblozích
42 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
Srpen 2012
Sledované fotoblogy (1)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +92
Svatební album
Pavla a Martin
11. 8. 2012 Mělník | 96 fotek
fotograf
Jiří Stránský
myslím, že fotky mluví samy za sebe...bylo to skvělé...málokterý fotograf vám pomůže odstěhovat dort, odveze vás autem a ještě k tomu je snim sranda. Byla to náhodná volba, ale absolutně se vyplatila. I díky Jirkovi to byl takový krásný den.
make-up
Maruška Růžičková
Maruška Růžičková- Těžko popsat...kromě toho, že spolu s kadeřnicí udělaly naprosto super atmosféru, dokázala neuvěřitelnou věc. Poprvé v životě jsem se cítila krásná. Myslím, že větší doporučení jí fakt nemůžu dát!!
svatební šaty
Jasmine Mělník
No, tak tady přichází kámen úrazu. Šaty jsem si zkoušela 14 dní před svatbou. Padly mi naprosto skvěle, zapla jsem je na zip, délka akorát, nebylo třeba vůbec nic měnit. Jenže.....dva dny před svatbou jsme je jely vyzvednout, hned jsem do nich doma vlezla a zjistila, že je prostě nezapnu. Deseticentimetrová mezera....Já lehce (no dobře, těžce) hysterická, paní majitelka salonu v klidu. Prý to asi mám dostat, takže zadržuju vodu. Nevím, jestli mě víc naštvalo, že to podle ní mám dostat a jsem blbá, že to nevím a ona mi to musela oznámit (fakt jsem to mít neměla mimochodem), anebo fakt, že podle ní jsem asi vodojem a zadržuju vodu o dvě velikosti....No nicméně tímto oznámením to pro ni skončilo. Sestra je naštěstí akční, vyřvala aspoň vsadku, aby mi šaty mohla upravit na šněrování...šila to tři a půl hodiny, ale výsledek byl absolutně profesionální. Dokud jsem to někomu neřekla, tak to nepoznal.akže ještě jednou díky!! Doporučení na Jasmine dát nemůžu. Myslím,že mě v tom paní majitelka prostě nechala topit.
obuv
vietnamec
doporučuji
doprava
ženichův bratr
Díky!! A že toho neměl málo...
šaty pro družičky
šila sestra - ladybugie
Ještě jednou díky, vypadaly skvěle!
účes
Eliška Hečková, Kralupy
Jo to byla sranda. Na účes jsme si domluvily dvě hodiny, nakonec byl za třicet minut hotov. Má to prostě v rukách. I když jsem si jetšě noc po svatbě myla hlavu, ráno jsem stále měla pozůstatky účesu na hlavě. Stihla dokonce učesat i mámu, ségru (svědkyni) a malou družičku. Navíc je s ní velká sranda. Pokud chcete před obřadem uvolnit a zároveň nebýt nervozní z toho, jak účes dopadne, tak stopro doporučuji!!
svatební prsteny
Zlatnictví Rýdl - Zásnubní a snubní prsteny.
Myslím, že u tohoto jména je kvalita asi jasná...Snad nám prsteny dlouh vydrží :-)
fredericka přidala 63 nových fotografií
29. čvc 2011

Predbezny vyber

(149 fotek)