coverphoto
Neaktivní

evellyna

H.  /  35 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 21. čvc 2012
bydlí v městě Děčín
Info o svatbe
Svatba byla 18. 8. 2012
4265
dní po svatbě
Aktivita
1 příspěvek ve fotoblozích
34 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +4
Svatební album
H. a H.
18. 8. 2012 Děčín | 8 fotek
fotograf
Oskart (Oskar Goliáš)
NEDOPORUČUJI - z cca 5 hodin focení máme kolem 2 000 fotek, které by dokázal udělt každý pouhým cvakáním kvalitním fotoaparátem. V ceně, kterou si pan Goliáš řekl, bylo DVD se všemi fotkami, z nichž jsme si měli 40 vybrat na úpravu a tisk (taktéž v ceně). Po výběru jsme čekali tři týdny a výsledek byl příšerný... Ani jedna z fotek nebyla ani minimálně upravená (jediná "úprava" spočívala v černobílých a sépiových kopiích, které si umím udělat taky a rozhodně rychleji), vytištěné byly v prazvláštním formátu, který nepasuje do žádného alba, a s úděsným bílým rámečkem, který mi evokuje parte. Pár fotek nám upravil jiný fotograf, který si podle kvality myslel, že nám fotil kamarád amatér. Špatné zaostření, moc nebo naopak málo světla... Hrůza!
květiny
Květinářství Petra, Děčín
Úžasná, milá, ochotná a moc šikovná květinářka Petra nám vytvořila nádhernou výzbodu kostela. Základ jsem si vybrala z knížek u ní v květinářství a zbytek nechávala na ní - rozhodně nelituju. Květinová výzdoba byla dokonalá. Kytičky pro mě, maminky a házecí k sobě krásně ladily, korsáže vydržely i to příšerné vedro, myrty nám navázala rovnou se stužkama. Byli jsme absolutně spokojení a vřele doporuču dál.
účes
Dámský svět - Petra
Na zkoušce jsem měla určitou představu, co by se mi líbilo. Všechny účesy, které jsem si vybrala, byly ale pro úplně jiný typ vlasů, než mám já. Petra byla skvělá a vymyslela mi účes, který se hodně podobal těm, které jsem jí ukázala, ale respaktoval moje vlasy - dlouhé, husté a těžké. Při po obřadu jsem se zády opřela o stěnu a trochu si vlasy pocuchala. Maminka jen přidala pár vlásenek a sice už to vypadalo trochu jinak, ale nikdo nepoznal, že úšes prošel zatěžkávací zkouškou :-)
make-up
Dámský svět - Radka
Na zkoušce na mě moc silný a výrazný make-up, ale s Radkou byla bezproblémová domluva a v síle líčení ubrala. Líčení vydrželo celý den v 35 stupňových vedrech i celou protančenou noc.
hudba
Jazzová skupina
Kluci bohužel nemají jméno, což je obrovská škoda, protože nikoho lepšího si na svatbu neumím představit. Přijeli přesně podle dohody, i když jeli nějakých sto kilometrů, hráli perfektně a dokonale dotvořili pohodovou amosféru celé večerní osslavy.
svatební šaty
paní Helena Rybárová
Moc milá a šikovná švadlena, která mi ušila krásné šatičky přesně podle mé představy, i když jsem k nim neměla předlohový obrázek.
hostina
Hotel Výpřež - Děčín
Výborné jídlo, kvalitní víno, krásné prostory. Pan provozní neměl nejmenší problém s vegetariánskou hostinou, sestavil nám svatební menu a připravil ochutnávku (jídla neměli v běžném jídelníčku). Lepší místo jsme si vybrat nemohli.
Žádné příspěvky