coverphoto
Neaktivní

elisbett

Eliška  /  40 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 18. pro 2011
bydlí v městě Praha
Info o svatbe
Svatba byla 15. 6. 2013
3959
dní po svatbě
Aktivita
5 příspěvků ve fotoblozích
15 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (7)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
catering
vlastní - šikovní kuchaři z okolí, hlavně Jirka
přestože jsem z toho měla trochu strach, protože práci kluků jsem neznala, jejich raut byl úžasný. Spousta výborného jídla skvěle naaranžovaného. O jejich guláši si hosté vyprávěli:-)
hostina
Párty tým
hostina - raut probíhal na zahradě ve stylu garden party, půjčili jsme si party stany spolu se stoly a lavicemi s ubrusy pro 100 osob od rodinné firmy z Mladé Boleslavi. Forstovi nám stany přivezli, postavili a následně si je zase odvezli. Byla s nimi skvělá domluva, opravdu ochotně poradili s počtem stanů, povrchem a podobně. Stany vypadaly spolu bílými ubrusy a potahy na lavice luxusně. Cena byla třetinová oproti cenám jiných firem. Moc děkujeme.
ženichův oblek
Giorgio fashion Plzeň
na tento salon jsme narazili na veletrhu a okamžitě nás oslovil svou kvalitou obleků. Manželův oblek je z 96% kvalitní vlny. Oblek manželovi upravili přímo na tělo, chtěli jsme jej více vypasovat a zkrátit, nich nebyl problém (sice na podruhé), ale byli jsme velice spokojeni. Cena byla méně než poloviční oproti jiným salonům podobné kvality (cca 8000,-) a byl opravdu téměř na míru. Dva výlety do Plzně se nám vyplatili:-)
svatební šaty
Svatební studio Brigit
šaty zn. Jasmin byly úžasné, originální a krásné. Všechny šaty v salonu jsou z velice kvalitních materiálů za přijatelnou cenu. Paní Veronika je strašně příjemná a ochotná. Moc děkuji:-)
Žádné příspěvky