coverphoto
Neaktivní

efie

Eva Froňková  /  40 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 1. pro 2009
bydlí v městě Nymburk
Info o svatbe
Svatba byla 7. 9. 2013
3879
dní po svatbě
Aktivita
4 příspěvky ve fotoblozích
11 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +113
Svatební album
Evča a Stáňa
7. 9. 2013 Mladá Boleslav | 117 fotek
fotograf
Helena Szmigielová - fotografie
Helča je,dle mého názoru,jedna z nejlepších svatebních fotografů!!!! Focení s ní byla neskutečná legrace a malá ukázka svatebních fotek,kterou jsem měla možnost vidět, byla prostě nádhera!!!
svatebni koordinátor
Veronika Ernestova- hotel Galatea
Díky bohu za paní Ernestovou a její trpělivost!Neskutecně moc nám pomohla,všechno zařídila tak,jak jsme se domluvili,komunikace byla bez problémů.Byla s námi po celý svatební den až do večera a hlídala,aby vše bylo v pořádku!
lampiony štěstí
Internet
Měli jsme plovoucí lekníny
květiny
Květiny Bubancová, Nymburk
Paní Bubancová nám pomohla i s výzdobou hostiny a svatebního altánu,za což jsem moc ráda! Co se týče mé svatební kytičky a kytek pro maminky,ukázala jsem jí pár fotek pro inspiraci,jak asi bych to chtěla,ale nechala jsem jí volnou ruku,je to naše dvorní květinářka a kytky od ní miluju,tak měla mojí plnou důvěru a vyplatilo se.Byla jsem spokojená.
svatební prsteny
Zlatnictví Rýdl - Zásnubní a snubní prsteny.
Šli jsme na jisto a jsme moc spokojeni:-)
účes
Táňa Havlíčková-vizážistka
doporučuji
make-up
Táňa Havlíčková-vizážistka
Na Táňu jsem narazila náhodou...měsíc před svatbou mi vybouchla kadeřnice a neměla jsem nikoho,kdo by mě nalíčil,tak jsem sedla na net a hledala a hledala.Táňa měla na náš termín už plno,ale zařídila to tak,aby stihla dvě nevěsty.Z účesu jsem byla lehce nervozní,protože jsem až do svatby nevěděla,co přesně na tý hlavě chci.Táňa byla trpělivá a nechala si do toho ode mě kecat a když jsme byly v půlce tvorby účesu,já z toho byla tak nadšená,že jsme to tak nechaly :-)))dnes je to pátý den,co mám svatební účes stále na hlavě,jak perfektně to drželo,hihi:-))) Při líčení jsem jí řekla,že bych chtěla oči zvýraznit trošku jinak než na zkoušce a když jsem se pak podívala do zrcadla,nemohla jsem uvěřit,...bylo to jak z časopisu,prostě dokonalé!!!!!!
obuv
Koupeno v Římě
Svatební botky jsem si koupila ještě dřív než jsem věděla,že se budu vdávat:-)))ale já je tam prostě nemohla nechat:-)))
Žádné příspěvky