coverphoto
profesionál

DJ MILDA.cz - Svatební & párty Dj

DJ-ové a moderátoři
Trutnov
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Jmenuji se Miloš Horák a jsem z Královéhradeckého kraje, kde také působím jako DJ a moderátor pod přezdívkou DJ MILDA. Pokud chcete zažít tu správnou atmosféru a skvělou zábavu, pak jste na správné adrese. Specializuji se na hraní soukromých akcí: svatby, narozeniny a různé oslavy. Poskytuji profesionální přístup, vždy se snažím vyjít maximálně vstříc všem vašim požadavkům. Každá akce je pro mě i pro vás nevšedním zážitkem. Dělám to jak nejlíp umím, protože mě to baví.
Svatební & párty DJ a moderátor. Hudba všech žánrů pro všechny věkové kategorie. Záruka skvělého mejdanu - se mnou si užijete party na plno !
704 204 204
Suchovršice (okres Trutnov)
Sledované fotoblogy (1)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
O nás

Svatební & párty DJ a moderátor s vlastní špičkovou aparaturou a hudbou pro Vás na míru! Profesionální ozvučení, osvětlení, moderování. Široký výběr z hudebních žánrů od 60.tých let až po současnost, pro všechny věkové kategorie. Cit pro výběr hudby - roztančím téměř každého. Zaměření: svatby, oslavy, soukromé a společenské akce, firemní večírky, eventy, atd.

Vždy se postarám o to, aby taneční parket nikdy nezůstal prázdný. Svatební hry, moderování a písničky na přání je u mě samozřejmostí. Po...

Ukázky naší práce
  • +12

Videa

Nejnovější inzeráty (1)
Svatební & párty DJ a moderátor - Obrázek č. 1
21. říj 2022
Nové zboží
Daruji
10
Načítava sa...

5 fotek