coverphoto
Neaktivní

dassap

Dáša
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 24. srp 2010
bydlí v městě Praha
Info o svatbe
Svatba byla 22. 6. 2012
4321
dní po svatbě
Aktivita
0 příspěvků ve fotoblozích
5 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (15)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
kostel
Havířský kostelík
Tento kostelík má úžasnou atmosféru. Je odsvěcený, takže v něm můžou probíhat civilní obřady. Náš obřad byl civilní, ale když už kostelík, tak jsme chtěli něco netradičního. Začátek obřadu měla proslov farářka (naše příbuzná), která nám dala požehnání a další část byla v režii starosty. Oba dva byli neskutečně upřímní a milí. Lidé nám to chválili, že to nebylo během 5 minut odbyté. I my jsme si více užili atmosféru obřadu. Děkujeme i paní Folprechtové, která ráno s manželem instalovala světla do kostelíku. Celý obřad se opravdu povedl a mě osobně to všechno strašně dojímalo.
květiny
Petrnoušková Poděbrady
- Květinářku jsem měla vybranou, už dlouho před svatbou. Jenže pořád se mi nezdálo proč se vymlouvá, na tohle a pak zas na tamhleto. Deset dní před svatbou mi poslala úplně rozdílnou cenu a všechno jí hrozně trvalo , takže mi mamka dala doporučení na paní Petrnouškovou. Týden před svatbou řešit květiny byl pro mě docela šok, ale paní Petrnoušková byla báječná. Cenu poslala během jednoho dne. Když jsem den před svatbou viděla tu nádheru nemohla jsem tomu uvěřit. Všude samé modré a bílé hortenzie. Můj sen byl mít velkou kytku a to přesně mi paní květinářka splnila. Moc jí děkujeme a velmi doporučujeme!
hostina
Hotel GOLFI ***
V hotelu Golfi jsme měli rok před svatbou zásnuby a vše proběhlo na jedničku. I když jsme chtěli vybrat jinou restauraci, aby byla změna, stejně jsme se nakonec vrátili do Golfi, protože nikde jinde jsme nenašli takový přístup jako tady. Nic nebyl problém, všichni byli hrozně hodní a milí. Paní Macháčková, která s námi vytvářela svatební menu je profesionál a myslím, že takhle to má být všude. A celý personál se ke všem choval úžasně. Jídlo bylo ještě lepší než když jsme ho ochutnávali. O to nás to více potěšilo, že si dali záležet.. Moc celému týmu děkujeme a velmi doporučujeme!
fotograf
Zuzana Scharf
Zuzana Scharf - Zuzka byl náš první dodavatel na svatbu, už rok před svatbou jsme ji měli zamluvenou. Máme od ní i předsvatební fotky a všechny jsou nádherné. Je to opravdu profík. Děkujeme!
výzdoba
Manžel
Musím říct, že byl skvělý. Dal si na všem hrozně záležet. Nejenom, že udělal velká písmena D&H z polystyrenu, oznámení, menu. Vytvořil také jmenovky připevněné na korku, potom udělal krásnou tabuli se zasedacím pořádkem, pomáhal při výzdobě nebo mi pomáhal dělat mašličky. Udělal svatební čokolády, sirky, svatební Tic Tac a girlandy jako Sladký koutek nebo Smoke bar. Je to moje zlatíčko a vím, že bez něj bych to nikdy nezvládla. Děkuji :)
zásnubní prsten pro nevěstu
JK - Jitka Kudláčková
Manžel vybíral sám a já jsem byla víc než spokojená.
svatební prsteny
RETOFY snubní prsteny
Prstýnky jsou nádherné. Spokojenost.
účes
Hair studio 5th avenue - kadeřnice Lenka
Na zkoušce svatebního účesu jsem byla celkem 4krát a pořád to nebylo ono. Hlavně salony v Poděbradech se moc nesnaží jít s dobou. Až jsem dostala kontakt na Lenku. Účes se jí hrozně povedl. Líbilo se mi, že nebyl úplně uhlazený a vydržel až do rána. Díky Leni. Velmi doporučuji!
Žádné příspěvky