coverphoto
Neaktivní

dapele

Dana  /  37 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 30. srp 2012
bydlí v městě Praha
Info o svatbe
Svatba byla 7. 6. 2014
3602
dní po svatbě
Aktivita
4 příspěvky ve fotoblozích
9 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +14
Svatební album
Dana a Peter
7. 6. 2014 Žďár nad Sázavou | 18 fotek
kameraman
Wedding pictures, pan Páral
Moc panu kameramanovi i jeho kolegovi děkujeme, video je pro nás nádhernou připomínkou celého dne. Oba kameramani byly sympatyčtí, při jejich práci si jich člověk často ani nevšiml a přitom pořídili velikou spoustu úžasných záběrů. Spousta nevěst tu řeší, že je video zbytečné a stačí fotky, já však nelituji ani koruny, kterou jsem do videa investovala. Svatební den uteče hrozně rychle a spoustu okamžiků si v tom shonu člověk ani nepamatuje, díky videu jsme si však mohli všechny chvíle opět připomenout.
civilní obřad
Úřad městyse Sněžné
Úředníci z tohoto úřadu oddávali mě i loni sestru, není pro ně problém obřad na jakémkoliv jiném místě něž na úřadu (každá jsme měla svatbu na jiném hotelu). Při přípravách se oproti některým jiným úřadům ptají na přání novomanželů a v rámci zákonných možností je plně respektují (žádné zákazy a příkazy jak tomu bývá jinde). Termín svatby nám bez problémů rezervovali téměř rok dopředu.
svatební šaty
ADINA 5.května
Šaty jsem si zde koupila a dále jsem si je zde nechávala upravit a čistit. Prodavačky byly vždy příjemné a ochotné, šaty byly krásné a všem jsem se v nich líbila
ženichův oblek
Svatební salon Kleinod, Praha
Ochotné a příjemné paní prodavačky. Ženichovi oblek upravili na míru a velice mu slušel.
květiny
Květinka Nové Město na Moravě
Oproti některým jiným květinářstvím, které jsem navštívila, zde nebyl žádný problém sehnat květiny v barvách přesně dle mých přání. Paní je zde velice příjemná a umí dobře poradit. A na závěr květiny z tohoto květinářství byly prostě úžasné.
ubytování
Hotel Podlesí
Pohádková svatba v pohádkové vesničce. Paní provozní i celému týmu zaměstnancům moc děkujeme poradili si se všemi požadavky a vyšli našim přáním maximálně vstříc. Navíc příroda a prostředí ve kterém se hotel nachází je prostě nezapomenutelné.
dorty
cukrárna Sněžné
Výborné lehké dorty bez máslového krému. Pochutnali si všichni i ti kteří sladké moc nemusí.
hudba
Jan Matějovský (DJ Matěj)
Všichni se skvěle bavili a tančili celý večer. Zahrál cokoli jsme si přáli a můžeme jedině doporučit.
Žádné příspěvky