coverphoto
Neaktivní

coolpetcp1

Petra  /  34 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 24. úno 2022
bydlí v městě Brno
Info o svatbe
Svatba byla 3. 9. 2022
574
dní po svatbě
Aktivita
7 příspěvků ve fotoblozích
4 příspěvky ve fóru
2 inzeráty
Skupiny
Brno
Sledované fotoblogy (1)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +10
Svatební album
Petra a Roman
3. 9. 2022 Brno | 14 fotek
hostina
penzion Pavir v Židlochovicích
Už při domlouvání svatby jsme byli mile překvapeni profesionalitou. Se vším nám vyšli vstříc. Měli jsme problém ohledně dortu a v restauraci Pavír si s tim poradili úžasně. Chodíme do restaurace Pavír i na oběd a moc nám tam chutná. Stále a rádi se sem vracíme a proto při výběru místa na svatební hostinu jsme měli hned jasno.
kostel
Zámecká kaple Židlochovice
Nádherné místo které má své kouzlo. Kaple je malinká ale moc krásná.
Jelikož jsem na svatbě nechtěla házet se svou svatební kyticí, tak jsem si objednala umělou od Petra Vrabcová. Super rychlá domluva a byla jsem nadšená jak byla kytička pěkná.
fotograf
Erika Matějková, Třebíč
Chtěla bych moc doporučit fotografku Eriku Matějkovou z Třebíče. Profesionální přístup ať už k nám tak i k dětem. Syn nechtěl spolupracovat, ale Erika si s tim poradila suprově a nenechala se odradit. Klobouk dolů. Při svatebním focení jsme si užili spoustu legrace a vše bylo uvolněné a příjemné. Moc doporučuji.
svatební prsteny
Snubní prstýnky Brilas
S přítelem jsme se dívali na internetu na prstýnky a zaujal nás velký výběr a moc krásné prstýnky právě od Brilas. Trošku jsem nechápala proč se musíme rezervovat na určitý den a hodinu. Myslela jsem že to bude jak v klasickém zlatnictví. Když jsme ale přišli v daný den do obchodu, byla jsem nadšená. Díky rezervaci se nám moc milá paní celou dobu výběru věnovala naplno. Velký výběr, moc milé jednání. Byli jsme moc spokojení.

Tak zítra to vypukne. Jen doufám že nezmrznu. Protože jestli bude jako dnes tak je to velice pravděpodobné. Sluníčko 🙏🙏 dej nám ještě trochu tepla na ten náš krásný den. Dnes pro dort a perníčky a odvézt do restaurace. Zasedací pořádek, jmenovky, figurku na dort a organzu vzít s sebou. Šaty mám už od včerejška doma a kochám se. Tak snad vše klapne a když ne, nevadí hlavně že máme jeden druhého. Včera ještě přišel...