coverphoto
Neaktivní

cmacuba

Michaela  /  34 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 5. zář 2012
bydlí v městě Plzeň
Info o svatbe
Svatba byla 20. 4. 2013
3997
dní po svatbě
Aktivita
36 příspěvků ve fotoblozích
3 příspěvky ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +81
Svatební album
Michaela a Honza
20. 4. 2013 Kladno | 85 fotek
hudba
Dj Libor Kralovič
Hrál nám kolega DJ Julo. Profesionální a sympatický pán, hrál naprosto úžasně, přesně věděl, co hrát, líbilo se všem, party naprosto úžasná. Doporučuju. Cena byla přiměřená službám.
instrukce pro svatebčany
Sál v hasičárně, Klobuky
Sál v hasičárně je výborný. K dispozici jsou židle, stoly, výčep, kuchyň. Je to dost náročné na organizaci, když si člověk vše zařizuje sám, ale my jsme to zmákli díky mým skvělým přátelům na jedničku :-) Pronájem 1000Kč + elektřina, cca 200Kč.
květiny
Zahradnictví Zlonice
Květiny pro maminky, svědkyni - byly trošku zklamáním. Chtěla jsem gerberu zasazenou do listů a dostala jsem gerberu, která z těch listů trčela. Bohužel vyzvedával táta ve svatební den ráno, takže s tím nešlo už nic dělat. Květina pro mě - ještě větším zklamáním, sice čerstvá a dneska 3 dny po obřadu vypadá pořád skvěle, ale měla být ze žlutých karafiátů a byla ze žlutých a k tomu žluté gerbery. Ale nakonec jsem usoudila, že to taky vypadá dobře. Myrta byla od sousedů, výzdobu z pedigu na auto a umělých karafiátů jsem si dělala sama.
výzdoba
Svatební bižuterie a luxusní potahy na židle
Rychlá a úžasná komunikace s paní. Potahy krásné, čisté a voňavé. K nim jsem měla organzové mašle. V pondělí jsem zasílala zpátky. Cena výborná, komunikace ještě lepší. Rozhodně doporučuji, potahy udělají hodně parády za málo peněz :-)
Výzdobu jsem nakupovala průběžně. Hodně z bazaru z beremese.cz a vše ostatní ve svatebním ráji na internetu. Rychle odeslaná objednávka, vše došlo v pořádku.
svatební prsteny
Kubík - snubní prsteny
Prstýnky jsou krásné, byli levné, ale jsem zklamaná z toho, že jsme nedostali ani krabičku. Jinak jsou z oceli a já mám 3 zirkony. A jsme spokojení :-)
make-up
Markéta Švejdová, kamarádka, Kadeřnictví v Kralupech nad Vltavou
Zkoušku jsme nedělali, prostě mě ve svatební den učesala a namalovala a udělala ze mě princeznu. Prostě krása, cítila jsem se báječně. Doporučuji.
účes
Markéta Švejdová, kamarádka, Kadeřnictví v Kralupech nad Vltavou
Ozdoby do vlasů, korunka koupena z beremese.cz, zkouška účesu proběhla super, ve svatební den byla u mně doma a udělala mi luxusní účes. A za skvělé peníze.
Žádné příspěvky