coverphoto
Neaktivní

cernaovecka

  /  35 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 4. led 2015
bydlí v městě Praha
Info o svatbe
Svatba byla 5. 9. 2015
3119
dní po svatbě
Aktivita
2 příspěvky ve fotoblozích
13 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
hudba
Soft Sofa - party band
Kapelu Soft Sofa mohu jen doporučit! Vytáhli nám trn z paty, když nám 14 dnů před svatbou odřekla naše původní kapela. Na místo přijeli dle domluvy, hráli skvěle a všichni hosté se celý večer bavili a tančili. Velice příjemná byla i cena za jejich vystoupení. Moc děkuji!
květiny
Sacherová-Svatební ráj Barbucha
Doporučuji! Veškerá květinová výzdoba byla naprosto dokonalá a moje kytka...musím říct, že se mi s ní těžkou loučilo:-) Rovněž ostatní služby, jako rozvoz květin, výzdoba kostela i stolu na hostinu, byly perfektní. Moc děkuji!
make-up
Svatební studio ANET
Paní Miláčkovou mohu 100% doporučit! Již při zkoušce jsme si byla jistá, že jsem vybrala správně. Na první pokus mě učesala a nalíčila přesně podle mých představ, a to jsem vlastně ani nebyla rozhodnutá, co přesně chci:-). V den svatby za mnou přijela domů, příjemně jsme si popovídaly a výsledek byl opět parádní. Účes i makeup mi vydržely až do konce a okouzlen byl i ženich, který nemá rád výrazné líčení.
svatební šaty
Svatební dům Zbraslav
Doporučuji! Šaty byly krásné a celý den jsme na ně slyšela jen chválu. Den před svatbou byly připravené, vyžehlené, a to včetně závoje. Navíc byly neskutečně pohodlné, vydržela jsem v nich až do dvou do rána:-) Moc děkuji!
hudba
melodyquartett
Doporučuji! Splnili jste mi mé přání přicházet k oltáři za zvuku oblíbené písničky:-)
fotograf
Peter Oberta | svatební a reportážní fotograf
Petra mohu 100% doporučit!! Jeho chování je velmi profesionální a přátelské zároveň:-)Místo focení si byl dopředu obhlédnout a v den svatby tedy vše krásně šlapalo. Skvěle dokázal využít i nečekaný prostor po obřadu a vznikly z toho naprosto nádherné fotky. Svým chováním okouzlil i naší rodinu, která mi druhý den říkala, jak milého jsme měli fotografa. Fotky nám zaslal včas a dokonale upravené. O jeho kvalitách svědčí i to, že můj novomanžel se velice nerad fotí a zprvu se na focení vůbec netešil a nakonec sám uznal, že to bylo příjemné a fotky jsou krásné!:-) Moc ti Petře děkuji za krásnou památku na náš den! Lenka a Jirka
Žádné příspěvky