coverphoto
Neaktivní

cat1505

Kami  /  31 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 30. zář 2014
bydlí v městě Praha
Info o svatbe
Svatba byla 2. 10. 2020
1275
dní po svatbě
Aktivita
30 příspěvků ve fotoblozích
47 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
PrahaMade at homeVěnuji
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
květiny
květinový ateliér belveder - hedvika borženská
Loni na svatbě kamarádů jsem chytla kytku, kterou vázala Hedvika. Když jsme pak řešili květiny na naši svatbu, zkusili jsme oslovit i ji. Nejenom že má bezkonkurenční ceny, je i neskutečně ochotná řešit věci a nenechat to jen tak. Nakonec jsme sice platili víc oproti jarní kalkulaci, což bylo ale způsobené nárůstem cen na "květinovém trhu".
zásnubní prsten pro nevěstu
glamira
doporučuji
svatební prsteny
glamira
Původně jsme měli jiné snubáky, ale 15 dní před dnem D jsem se rozhodla, že o nich nejsem přesvědčená a našla nové na Glamiře. Prstýnky dorazily ve středu před svatbou a minimálně já z nich jsem nadšená.
make-up
světlana benedíková
Světlanu považuji za jednu z mých dobrých kamarádek. Známe se relativně chvíli, ale od prvního okamžiku si notujeme stylem "jedna něco naťukne a druhá to dotáhne", protože jedeme na jedné vlně. Dělala mi jak make-up, tak vlasy a od chvíle kdy jsem věděla, že mi bude vizážistkou, mi zkouška líčení přišla zbytečná. Stejně jsme ji ale spáchaly a správnost mého výběru jen potvrdila :) Líčila i maminku a sestru. Moje máma je takový ten věčně nespokojený typ ale díky tomu, že je Světlana tak úžasný a empatický člověk, nalíčila mámu přesně podle jejího gusta, stejně jako ségru.
ženichův oblek
půjčovna suitsup
Na suitsup.cz jsem narazila díky beremku a jsem za to fakt ráda. Šedý oblek jsme uvažovali koupit, ale nakonec by pro něj po svatbě nebylo uplatnění. Půjčení byla dobrá volba - personál je šikovný a ochotný a ceny půjčovného nemají nijak přemrštěné (půjčovali jsme ve středu a vraceli v pondělí za "základní cenu")
doplňky nevěsty
etsy, aliexpress
Korunku jsem si objednávala od slečny z etsy, závoj jsem měla z Aliexpressu a šperky z místního zlatnictví
popůlnoční šaty
kami
"popůlnočky" byly součástí svatebních šatů, jen se sundaly sukně a tylový živůtek.
svatební šaty
kami
Svatební šaty jsem si šila sama. Není to ani tak doporučení, protože nemám moc zájem specializovat se na svatebky (mám konkrétní představu, jak by měly obecně vypadat a to se většině nevěst nebude líbit :D), jako spíš pochlubení se, že jsem to v tom "šibeničním" termínu fakt zvládla :)

Tak za měsíc to vypukne <3
Že nemám do čeho zatím obléct sebe, to jsem ještě relativně klidná. Ale že si mamka nechala vykoupit vhodné šaty a teď jí nejsem schopná najít alternativu... S rodinou je prostě sranda 😒