coverphoto
Neaktivní

bugin

Magda
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 1. říj 2010
bydlí v městě Brno
Info o svatbe
Svatba byla 18. 6. 2011
4689
dní po svatbě
Aktivita
1 příspěvek ve fotoblozích
0 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +55
Svatební album
Magda a Michal
18. 6. 2011 Brno | 59 fotek
hudba
Bolero
Kapelu jsme vybírali přes internet. Byli jsme si je poslechnout a mile nás překvapili. Na svatbě už tak moc ne. Hosté mi po svatbě řekli, že když chtěli něco zahrát, tak jim pán řekl, že není jukebox. Když jsem ho já sama žádala, aby to ztišil, že to strašně řve, tak se se mnou dohadoval, že to nebude slyšet. Nabízeli i karaoke, ale na svatbě se vůbec nezeptali, zda to chce někdo vyzkoušet. Byli takoví nepřístupní, že by udělali nějakou atmosféru nemůže být ani řeč. Dokonce i můj otec, který vyjde s každým a je hodně tolerantní řekl, že "chlap byl arogantní".
svatební šaty
salon Chantal, Brno
Šaty byly úplně nové, krásné, netuctové, voňavé. S doplňky byl ale problém. Pompadurka byla ušitá den před svatbou, slíbený závoj nedorazil, což mi paní majitelka řekla s klidnou tváří ve črvrtek, když jsem si přišla pro šaty. Naštěstí jsem to podle dřívější domluvy tušila a v pondělí před svatbou jsem oběhla salony v Brně a závoj koupila (nemusím snad zdůrazňovat, že týden před svatbou je každá nevěsta na mrtvici a jakákoliv komplikace to jen zhorší). Doporučuji výběr takového salonu, kde nemají jen hezké šaty, ale také spoustu doplňků jako jsou závoje, kabelky a bižuterie, nevěstu totiž nedělají jen šaty, ale i ostatní "sladěné" doplňky. Navíc většina salonů, pokud u nich nemáte půjčeny šaty, vám nic nepůjčí, leda prodá, to je moje zkušenost.
ženichův oblek
Blažek
Sehnat oblek k champagne-meruňkovým šatum je nadlidský výkon. Barevně se hodil jen hnědý oblek. Protože má ženich prodlouženou velikost, nedal se oblek půjčit. Na jediný hnědý a slušně vypadající oblek jsme narazili v Blažkovi. Pokud nemá nevěsta bílé šaty, tak se od oka (obzváště, když si šaty půjčujete), ženich (oblek, košile, vesta s regatou) hodně těžce ladí k šatům.
květiny
Kytkárna Na Veselce
Svatební kytice byla nádherná. Výborná domluva a ochota.
svatební prsteny
Snubní prsteny Ladislav Kouřil
Velký výběr, vše se dá vyzkoušet a domluvit na čemkoliv. Jsme spokojeni a prsteny se moc líbí.
účes
Lenka Konečná
Účes byl krásný a držel! Bohužel mě večer začala z toho velkého množství sponek bolet hlava, tak šly dolů. Vlasy byly natočené, tak i volně vypadaly moc hezky.
make-up
Dana Burešová
Kvalitní a krásný make-up. K Daně chodím i na nehty, moc šikovná.
koláče
paní Buchtová, Tvarožná
Velice dobré koláče i zákusky.
Žádné příspěvky