coverphoto
Neaktivní

britula

Gabriela Suchánková  /  24 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 17. zář 2019
bydlí v městě Zlín
Info o svatbe
Svatba byla 29. 8. 2020
1327
dní po svatbě
Aktivita
10 příspěvků ve fotoblozích
24 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (1)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +55
Svatební album
Gabriela Suchánková a Martin Krajščák
29. 8. 2020 Uherské Hradiště | 59 fotek
civilní obřad
Radnice Uherské Hradiště
Zrekonstruovaná radnice v Uherském Hradišti je nádherná. Vůbec jsem si nepřipadala jako na úřadě, naopak spíše jako na zámku. Ve všem vyšli vstříc, schválili nám bez problémů mimořádný termín, a také si můžete na flash donést hudbu jakoukoliv chcete, při obřadu. Mrknete do fotek, jak je to tam krásné. :-)
svatební prsteny
Zlatnictví Pechanec, Zlín - doporučuji !
Naše překrásné prsteny nám udělal na míru pan zlatník Pechanec. Mají rodinné zlatnictví/hodinářství již sto let! Zlaté české ručičky - v tomto případě naprosto trefné. :-) Pan Pechanec nám vysvětlil všechny varianty, poradil nám pro a proti. Z původního nápadu na kombinované bílé a žluté zlato jsme se nakonec rozhodli pro můj prsten zlatý se zirkony a manželův stříbrný. Cítili jsme se trochu blbě, že nebereme zlato i pro manžela, ale ušetřilo nám to deset tisíc a manžel nakonec prsten stejně nenosí - jen příležitostně. Tak není tak velká škoda, že leží doma. Cena za můj zlatý prsten cca 8 000 kč, celkem jsme platili něco před 10 tis. za oba. Máme rytinu a také bezplatný servis na vyleštění prstenů. DOPORUČUJI! Zlatnictví Pechanec jsou opravdoví odborníci, kteří ví, co a jak.
ženichův oblek
OP Prostějov
Oblek pro ženicha máme z OP Prostějov, prodejna Staré město u Uherského Hradiště. Manžel je poněkud větší velikosti, ale naštěstí jsme sehnali i tak. Měli jsme i malou slevu. Byli jsme spokojeni, akorát košili jsme šli koupit jinam. Nechali jsme si vnutit střih slim and fit a pro manželovu postavu to opravdu nebylo vhodné.
svatební šaty
Svatební salon Svatka Uherské Hradiště
Moje překrásné svatební šaty jsem našla až v pátém salonu - a to byl salon Svatka v Uherském Hradišti. Kvůli mojí postavě (+ covid situaci) nebylo lehké přizpůsobit na mě šaty, ale slečny a paní to dokázaly a díky nim jsem byla ve svých vysněných šatech za princeznu. <3 Cítila jsem se nádherně, šaty mi sedly tak, jak jsem si přála. DĚKUJI <3
doplňky nevěsty
MARMIS šperky
Můj překrásný hřeben do vlasů se slunečnicí mi udělala na míru (a pouze podle obrázku z pinterestu!) paní (či slečna), která má na fb stránku Marmis šperky. Dělá spoustu nádherných věciček, MOC DOPORUČUJI! Cena pár stovek, ručně vyráběné, dle přání, nádherné!
doplňky nevěsty
studio violet otrokovice
Nehty mi dělala slečna Bc. Ivana Zlámalová ze studia Violet z Otrokovic. Doporučuji! Velice krásné, kvalitní, také je pečlivá.
dárky pro hosty
www.tadytuto.cz
Zde jsme objednali památeční zapalovač pro svědka. Byl krásný, takový jaký jsme chtěli, kvalitní. Svědek byl dojatý. :-)
dárky pro hosty
Překrásné hodiny pro rodiče jako poděkování a také zrcátko pro svědkyni/sestru na památku.
britula přidala 2 nové fotografie
1. čvn 2020

Hostina - Rekreační středisko Vápenky

(33 fotek)