Jak mít krásnou pleť bez pigmentových skvrn?

2. zář 2013

    Každá žena si přeje mít krásnou pleť.  Zejména po létě, kdy je pokožka nejvíce vystavovaná slunečnímu záření, v těhotenství nebo po něm se na pokožce mohou objevovat pigmentové skvrny neboli hyperpigmentace. Jejich příčiny mohou být různé, od nadměrné citlivosti na sluneční záření, přes důsledky zánětlivých onemocnění kůže jako jsou akné či atopie, až po vznik užívání hormonální antikoncepce nebo jako vedlejší efekt těhotenství. Způsobů, kterými lze pigmentové skvrny zmírnit nebo odstranit je několik. Používáním vhodné dermokosmetiky, která omezuje jejich tvorbu a  má zesvětlující účinky, až po dermatologické zákroky (laser, peeling...).

     Pokud chcete o Vaši pleť pečovat a zároveň jí dopřát to nejlepší, je důležité držet se správných zásad. Pokožku chraňte před slunečními paprsky pomocí přípravků s vysokým ochranným faktorem. V případě, že chcete získat zpět svůj bronz a rozhodnete se pro solárium, nezapomeňte, že i umělé zářiče můžou být zdrojem barevných nejednotností pleti. Vhodná doba pro redukci pigmentových skvrn je od podzimu do jara. Pleť není tolik zatížená zářením slunečních paprsků a je připravena na aplikaci nejkoncentrovanějších přípravků (většinou sér).

    Laboratoře Bioderma vyvinuly produktovou řadu White Objective určenou pro pleť trpící hyperpigmentací.  Jedná se o kompletní řadu přípravků určených k prevenci vzniku pigmentových skvrn a k jejich eliminaci.  Patentovaný komplex látek W.O.® působí na všechny příčiny vzniku pigmentových skvrn, tedy na mechanismus tvorby v pokožce a zároveň aktivně působí proti existujícím pigmentovým skvrnám.

  • bioderma_jana
    AUTOR
    Pokud chcete vyhrát White Objective sérum, napište mi se dolů do komentářů, co nejvíce zhoršuje tvorbu pigmentových skvrn. Možná právě Vás vylosujeme a získáte od nás White Objective sérum. Odpovědi pište do 3.9. do 16h 🙂
    • kapacitaNejvice tvorbu pigmentovych skvrn zhorsuji hormonalni zmeny a jejich projev pak dale zhorsuje nedostatecna slunecni ochrana. Takze pak mazat a mazat a mazat...a to minimalne 50 SPF 🙂
      • bioderma_jana
        AUTOR
        🙂
        • qintuspigmentové sklvrne způsobuje UVE záření 🙂
          • talidaiano odpověď znám moc dobře z vlastní zkušenosti - UV záření 😃 to jsem vždycky pihatá ...achjo 😃
            • talidaizajímavé je, že mi všude tvrdili, že na zesvětlení pigmentových skrvn nic není :-/
              • bioderma_jana
                AUTOR
                @talidai  ahoj, zapoj se do diskuze, ráda poradím 🙂
                • bioderma_jana
                  AUTOR
                  Máme tu prvního výherce. Zástupci společnosti Bioderma vylosovali @kapacita.  Ostatní nesmutněte, soutěží bude ještě mnoho. Stačí sledovat můj fofoblog 🙂 Třeba se obrátí štěstí i na vás.
                  • bioderma_jana
                    AUTOR
                    @kapacita  máš ode mne IP 🙂