Jak dopřát pleti skutečně hloubkovou regeneraci?

5. zář 2013

Kdo by netoužil po tom, mít stále krásnou pleť. Postupem času se náš obraz, který pravidelně vídáme v zrdcadle mění. I když dodržovat zásady správné výživy, občas si jdeme zacvičit a vyživujeme pleť krémy proti stárnutí, svůj věk i tak nezapřeme.

Bioderma má pro vás řešení v podobě revoluční novinky ve své podstatě, funkčnosti a péči o pokožku. Víc než 14-letý výzkum odborníků z oblasti medicíny, biologie a vědy těch nejprestižnějších institucí vedl k významnému objevu s celosvětovým patentem Matricium® v oblasti regenerace buněk, a tedy v biologickém omlazovaní. Bioderma využila všechny svoje biologické a dermatologické znalosti k tvorbě této inovace, která nemá obdoby.

NEJLEPŠÍ PRODUKT PRO KRÁSU JE TAKOVÝ, KTERÝ VYTVOŘILA SAMA POKOŽKA.

Matricium® je jedinečný produkt, který vytváří optimální buněčné prostředí a umožňuje to, co zatím nedokázal žádný jiný kosmetický prípravek: skutečne hloubkovou regeneraci buněk a tkaniva. Při hledání ideálního přípravku se Bioderma inspirovala látkami, které se přirozeně nacházejí v pokožce. Aby každé buňce poskytla výživu, kterou potřebuje, ale o kterou s věkem prichází. S věkem se pleť oslabuje a začína stárnout, protože se její přirozené zdroje pomalu vytrácejí. Matricium® obsahuje 63 biomimetických, pokožce vlastních aktivních složek, důležitých pro život buněk a syntézu nového tkaniva. Je to sterilní zdravotnická pomůcka bez obsahu jakýchkoliv kosmetických prídavných látek (konzervanty, alkohol, parfum, farbivá, silikóny...) nebo jakýchkoliv látek, které jsou pokožce cizí, to zaručuje kompletní bezpečnost a absolutní snášenlivost.  Díky svým unikátním účinkům na buněčnou životaschopnost a růst je ideálním doplňkem každého chirurgického, dermatologického nebo kosmetického omlazujícího ošetření, či zákroku.

Od první aplikace Matricium® je pokožka nabitá všemi látkami, které potřebuje pro obnovu svých ideálních biologických funkcí, a je tak chráněná před všemi negativními vlivy oxidačného stresu, který je jedním z hlavních príčin starnutí pleti. Je to jakoby získala zpět svoje přirozené biologické funkce. Buňky zodpovědné za kvalitu pojivového tkaniva v pokožce se obnovují lépe a jednodušeji.

Matricium® je vyvinutý pro všechny typy pleti. Ať už používáte jakýkoliv jiný kosmetický přípravek, nebo je vaše pokožka jakéhokoliv typu či stavu, Matricium®  je určené na regenerácii vaší pokožky.

Bioderma biologie ve službách dermatologie.

Další informace najdete na www.matricium.cz nebo www.bioderma.com

  • bioderma_jana
    AUTOR
    Obsahuje Matricium látky tělu vlastní? Odpovědi pište sem do komentářů dnes do půlnoci. Zástupci společnosti Bioderma vylosují 3, které získají Matriciane Multi-Défense, působící jako prevence prvních vrásek. Držím palce 🙂
    • pampuluchaano obsahuje 🙂
      • veronique071Obsahuje🙂
        • flowerblAno, Matricium tyto látky obsahuje 🙂
          • talidaiAno, matricium tyto látky opravdu obsahuje 🙂
            • kapacitaano, obsahuje
              • moniduano matricium tyto látky obsahuje
                • luckydaisyAnom obsahuje🙂
                  • zelvatkozelvaano, obsahuje
                    • bramborik83Ano, obsahuje.
                      • niccky.zano obsahuje 🙂
                        • mawenziano, obsahuje dokonce 63 biomimetických, pokožce vlastních aktivních složek 🙂
                          • bioderma_jana
                            AUTOR
                            Krásný den, Matriciane Multi-Défense vyhrává @luckydaisy.  
                            Ostatní nesmutněte, sledujte můj fotoblog. Soutěže ještě budou 🙂