coverphoto
Neaktivní

bestie29

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 28. lis 2018
Info o svatbe
Svatba byla 20. 7. 2019
1733
dní po svatbě
Aktivita
3 příspěvky ve fotoblozích
6 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
fotograf
Gabriela Jochcová fotografka
Tak tohle byla absolutní trefa do černého. Paní Jochcová dokázala neuvěřitelné, a to ukočírovat nás dva (kteří máme problém nechat se vyfotit i na občanku), a nejen že nás zvládla odfotit, ale zvládla to tak že se nám u prohlížení až tajil dech. A že to s námi opravdu neměla jednoduché. Přesto dokázala neomylně zachytit všechny důležité momenty naší svatby včetně celkové atmosféry celého dne. Nemůžu jinak, než říct, že tohle je opravdu PANÍ FOTOGRAFKA.
květiny
květinářství Mirka
Na doporučení mé úžasné svědkyně jsem všechny kytky objednala v Hovoranech, a byla jsem víc než mile překvapena. Opět téměř bez instrukcí ode mě, se paní květinářce podařilo trefit se mi do vkusu, a to tak že jsem zůstala s pusou dokořán. Prostě nádhera.
ženichův oblek
Olga Baštová, Dubňany
Vzhledem k tomu, že ženich je nekonfekční postava, jsme se ani nepokoušeli shánět oblečení po obchodech. Paní Baštovou jsme natrefili víceméně náhodou, dnes už můžu říct velmi šťastnou náhodou. Profesionálka každým coulem. Ženich prohlásil, že se cítil pohodlně jako v pyžamku, a jako bonus mu to ještě moc slušelo :)
hudba
dj speedy
Bezproblémová komunikace, skvělý odhad jak lidi pořádně rozparádit a nepustit je z parketu... Na to, že jsme ho dá se říct hodili do vody ať plave, nedali mu žádné informace co se týká stylu hraní apod. to zvládl na 100% Navíc byl tak ochotný, že šel shánět písničku o kterou ho ženich požádal až v průběhu večera, jen aby mu udělal radost... A pro mě jako překvapení Vypsaná fixa... Prostě další ze svatebních rozhodnutí které dopadli k naší naprosté spokojenosti.
svatební šaty
Svatební šaty MADORA
Jedno z nejlepších rozhodnutí co jsem kolem svatby udělala. Přijela jsem prakticky bez představy o šatech, ale paní Haluzová to má opravdu v oku, hned druhé šaty které mi oblékla byli ty ony. Perfektní přístup, absolutní profesionalita. Co víc dodat. Pravda, šaty nebyli tzv. za hubičku, ale nelituju jediné koruny, kterou jsem do šatů investovala. Za ten pocit, který jsem v šatech měla to stálo *vydržela jsem v nich do 4 do rána, bez myšlenky na převléknutí
dorty
Adéla Čožíková, Milotice
Pouze na základě rozmazané fotky a velmi přibližných instrukcí dokázala Adélka vytvořit ten nejkrásnější/nejchutnější dort jaký jsem v životě viděla/ochutnala. Hluboce smekám před její šikovností.
Žádné příspěvky