Svatební noviny

Vašim hostům zůstanou jako památka na váš velký den, a také spolehlivě dokážou vyplnit mezery, které na každé svatbě většinou nastanou. Například když se novomanželé fotí, hudebníci mají přestávku atp. Jejich neméně důležitým úkolem ale také je vyplnit čas těm, kdo, třeba ze zdravotních důvodů, nemohou nebo nechtějí tančit a účastnit se jiné svatební zábavy.

Co vlastně jsou svatební noviny?

Svatební noviny jsou „noviny,“ ve kterých se jejich čtenáři nejčastěji dočtou:

  • jaké měli novomanželé dětství
  • kde a jak se seznámili
  • jaké jsou jejich koníčky, co mají a naopak nemají rádi
  • jak si představují společnou budoucnost

Ale také zde mohou najít třeba:

  • podrobný program svatebního dne včetně menu
  • fotografie z dětství, dospívání i společných zážitků
  • svatební horoskopy
  • různé vtipné rubriky zabývající se většinou láskou a soužitím můžu a žen atp.

Inspiraci, jak můžou takové noviny vypadat, najdete jak zde na beremese v albech některých našich uživatelek, tak i na jiných internetových stránkách. Stačí si do vyhledávače zadat heslo svatební noviny.

Samozřejmě ne každý má čas, potřebné dovednosti nebo nápady, co by měly právě vaše noviny obsahovat. Pokud se vám ale i tak myšlenka mít na svatbě vlastní noviny líbí, zkuste oslovit buďto nějakou svatební agentku, nejbližší reklamní a grafické studio nebo se poohlídnout na internetu. Předtisková příprava svatebních novin o deseti stranách, která většinou zahrnuje i sepsání článků a úpravu nebo případné skenování vašich fotek, vás většinou vyjde na 1000 – 2000 Kč.

Ať už se rozhodnete vyrobit si noviny sami nebo je někomu zadáte, určitě je na svatbě oceníte a vaše děti a vnoučata se jednou na vlastní svatbě můžou pobavit nad tím, co se dočtou o svých rodičích nebo prarodičích.

 

Související diskuze a otázky

Svatební noviny. Pošlete inspiraci
V jakém programu děláte noviny a kde je tisknete?

Máte-li k tomuto tématu nějaké fotografie z vlastní svatby, prosím, vkládejte je do této diskuze: Svatební rubrika, magazín na Beremese.cz Vybrané fotky zveřejníme v tomto článku.

Chcete článek konkretizovat? Napsat nějakou část lépe, z vlastní zkušenosti, přidat novou část o svatebních novinách atp.? Stačí nám ho poslat Interní poštou na tento login a my článek buď poupravíme a nebo zveřejníme nový, detailnější. Do budoucna bychom totiž velmi rádi vytvořili tým redaktorů právě z Vašich řad ;-)

#noviny

  • zaba_zabaDobrá inspirace. 🙂