Nová rubrika, magazín na Beremese.cz

28. úno 2013

Ahoj nevěsty,

rádi bychom na našich stránkách rozjeli pod loginem beremese.cz novou rubriku, magazín, slovníček (záleží na každé z nás, jak si to nazveme) , kde bychom pravidelně zveřejňovali články na téma Svatba. Viz. login:

http://www.beremese.cz/fotoblog/beremese.cz/ 

Zatím si to představujeme tak, že bychom rádi uveřejnili dva články týdně, ve kterých by figurovaly i Vaše svatební fotografie. Bude-li zájem z Vaší stránky velký a fotek tedy bude více, budeme se snažit vybrat jen ty nej - záleží na délce článku. Vždy, než bychom daný článek zveřejnili, napíšeme o něm info do Krátkých zpráv a nebo Fóra, že právě sháníme Vaše fotografie na dané téma (svatební šaty, kytice, dort, boty, atp.). K těmto článkům bychom velmi rádi přikládali i odkazy na tématické diskuze, inspirace, Profesionály a nebo i Vaše alba, pokud nám k nim pošlete link a jsou viditelná pro všechny 

Myslíme si, že zveřejňování 2x týdně (např. PO a ČT) je zatím ideální a nevylučujeme ani tu možnost, že se možná najde někdo z Vás, kdo by chtěl o tuto rubriku dále pečovat, doplňovat aktuální informace, rozšiřovat články atd. Ani této spolupráci se nebráníme, ba naopak, budeme za ni velmi rádi!

Na příští týden připravujeme první dva články. Na pondělí 4.3.2013 článek na téma: Svatební šaty  a na čtvrtek 7.3.2013 článek o Svatebních účesech.Máte-li k nim nějaké fotografie z vlastní svatby, prosím, vkládejte je do této diskuze: 

http://www.beremese.cz/diskuse/beremese-cz/svatebni-rubrika-magazin-na-beremese-cz/

 

Máte-li jakékoli návrhy, pište nám je, prosím, do komentářů pod článek.

Přeji Vám hezký den a těším se na spolupráci!

Jennyska

Asmira team