Listopad na Bereme se: 10 nejoblíbenějších svatebních alb

Ačkoli už máme po hlavní svatební sezóně, stále se na portálu objevují zajímavé svatební alba. Mnohé následující svatby se odehrály v dřívějších měsících, avšak v listopadu zaznamenali na Bereme se velký úspěch a stali se inspirací mnohým budoucím nevěstám. Inspirujte se nejoblíbenějšími svatebními alby za měsíc listopad a zjistěte, kdo se umístil v TOP 10!

1. Soňa a Dan

Nevěsta Soňa: „Chtěli jsme svatbu, která by se nesla v přírodním duchu, což se nám, doufám, povedlo. Byl to nádherný den v kruhu našich nejbližších lidí. Vdávala bych se klidně znovu a znovu, ale za stejného muže.“ Snubní prsteny novomanželům vyrobilo Zlatnictví Rýdl.

Shlédnout celý svatební album zde.

2. Sophi a Zombák

Neuvěřitelně originální a netradiční svatba v gotickém stylu. Nevěstiny šaty jsou výtvorem mladé návrhářky a nejsou to tradiční bílé šaty!

Shlédnout celý svatební album zde.

3.Tereza a Martin

Úžasná handmade výzdoba v tónech bordó a meděné - i taková byla svatba Terezy a Martina. Svatební šaty nevěsta našla v Svatebním centru CAXA a make up jí dělala Kristýna V.isage.

Shlédnout celý svatební album zde.

4. Andrea a Vlastimil

I v dešti je možné mít dokonalé svatební fotografie? Nevěříte? Prohlédněte si svatební album, který vás přesvědčí o opaku!

Svatební oznámení novomanželům vymyslela ZuzaDesign.

Shlédnout celý svatební album zde.

5. Barbora a Vojtěch

Nádherná podzimní rustikální svatba v Kozím chlívku. Všimněte si úžasně originální šaty nevěsty!

Shlédnout celý svatební album zde.

6. Pavla a Michal

Krásná rustikální svatba s výzdobou z klasů!

Shlédnout celý svatební album zde.

7. Luci a Luky

„Svatba byla úžasná a moc a moc jsme si ji užili. Sice vše neklaplo - k oltáři jsem šla příliš rychle, že ani děti nestíhaly házet okvětní lístky a málem jsem zakopla :D K rautovým sukním jsme nenašli úchytky a tudíž jsme je nemohli použít. Našly se až druhý den v garáži. Takže slavnostní tabule nebyla tak slavnostní jak jsem doufala. ALE na tom vlastně ani nezáleží - důležité je, že se všichni bavili a hlavně i my dva.“

Shlédnout celý svatební album zde.

8. Marcela a David

Perfektní svatba v bordó tónu s úžasným kočárem! Květiny zajistilo Svatební-kvítí a musím říci, že nevěstina kytice byla kouzelná. Stejně jako make up, který tvořila Kristýna Hanáková. No a svatební šaty nevěstě dodaly Elody.cz.

Shlédnout celý svatební album zde.

9. L + J

Absolutně přirozená zahradní svatba s dokonale zachycenou atmosférou pohody. A ty nevěstiny šaty!

Shlédnout celý svatební album zde.

10. Dája a Peťa

Nevěsta Dája: „Svatbu jsme chtěli pojmout tak, aby byla co nejvíce o nás. Proto jsme místo váz použili laboratorní sklo, jako označení stolů použili naše fotky z dovolené s letištními kódy, místo jmenovek poskládali malé letadýlka, sladký bar doplnili pilulkami štěstí a nápojem lásky - aneb když si budoucí pilot bere lékárnici :-).“

Shlédnout celý svatební album zde.

Další krásné alba, nejen svatební, naleznete v sekci Vybrali jsme, kam řadíme nejzajímavější alba z příprav a svateb našich nevěst.

Krásný den!

Barbora, Bereme se

  • rezinakDěkuji za krásnou zprávu 🙂 Jsem hrdá, že jsme se do této kategorie dostali 🙂