coverphoto
Neaktivní

anduletka

Anduletka  /  39 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 25. bře 2012
Info o svatbe
Svatba byla 30. 6. 2012
4311
dní po svatbě
Aktivita
1 příspěvek ve fotoblozích
0 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (1)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Svatební album
Anduletka a Jacicek
30. 6. 2012 Šumperk | 4 fotky
rozlučka se svobodou
Tamara Melissa - A centrum Praha
Tamara Melissa - A centrum Praha - Doporucuji a velice dekuji zene s velkym Z - Tamare za to ze pro me pripravila Ritual pro nevestu. Byl to neskutecny zazitek a jsem moc rada, ze jsem si jej mohla s maminkou a mymi blizkymi pritelkynemi zazit .
make-up
Kosmetický salon Šárka Sumperk
celkem jsem spokojena, nakonec kvuli na muj vkus moc tmavemu makepu a horku zustali jen u korektoru a pudru
svatební šaty
Salon Valery-Hlásnice
pekne a velice levne svatebni saty, jen me trochu zamrzelo, ze pri zkousce jsem si vsimli maleho cerneho flicku na korzetu, pani slibila ze bude do pujceni pryc, ale bohuzel se tak nestalo, tak jsme to pak na posledni chvili resili lakem na nehty.
svatební oznámení
Ivos Jonas
velmi mu dekuji za vyrobu nasich nadhernych svatebnich oznameni a pozvanek ke svatebnimu stolu ci rautu
dorty
Jana Kašparová
DOPORUCUJI! skvely svatebni dort a cukrovi a svatebni kolacky....
hostina
Severomoravská chata - obrad, hostina i ubytování
DOPORUCUJI! skvely servis, ochotny personal, perfektni jidlo, super spoluprace, nemuseli jsme pomalu o nic starat, vse bylo hotovo a prichystano a musim rict ,ze jsem se snad v zadne restauraci jako tady, nesetkala s tak ochotnym personalem.
kameraman
Julian Overall DOPORUCUJI
skvely kameraman, kamarad od manzela, perfektni video, meli jsme jej do 3tydnu doma. Puvodne jsem ani video nechtela, ale nyni jsem za nej nesmirne vdecna, kdyz nemame pekne svatebni fotky.
fotograf
Jaroslav Salamon - NEDOPORUCUJU!!!
clovek, ktery si hraje na profika, ale vysledky tomu vzadnem pripade neodpovidaji. Dale jsem se setkala s velmi neprofesionalnim jednanim a az arogantnim chovanim. a to se nevyjadruju k jeho oplzlym sms! Kvuli stavbe baraku pro rodinu neustale posouval terminy a jeste mesic po svatbe nezacal na fotkach pracovat. Vysledek byla katastrofa, fotky priserne.A navic lhal, kdyz jsem chtela puvodni fotky, ze je hned smazal hned po uprave, prestoze jsem ho o to zadala i behem upravy fotek. A taky jsem nepochopila proc mi do svatebnich fotek pridal 8 fotek me kamaradky s pritelem, ktere behem svaby balil a pry pokud se rozejde s pritelem at se mu ozve. jiz nikdy vic!!
Žádné příspěvky