coverphoto
Neaktivní

andilek88

Zita
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 24. čvc 2012
bydlí v městě Plzeň
Info o svatbe
Svatba byla 22. 9. 2012
4228
dní po svatbě
Aktivita
3 příspěvky ve fotoblozích
11 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (10)
Kolekce
  • inspirace
  • inspirace
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +24
Svatební album
Zita a Martin
22. 9. 2012 Plzeň | 28 fotek
koláče
Blanka Chocová
Domácí, poctivé a hlavně naprosto chuťově dokonalé koláčky, minizákusky a svatební dort. Blanka Chocová z Hromnice (725 212 451) má malou domácí cukrárnu a je vyhlášená hlavně na svatební dobrotky. Všechno se snědlo, nezbyl (bohužel :) ) ani koláček - a to mluví samo za sebe :) Oproti makronkám a mufinům, které jsem kupovala v cukrárně Nuance v Praze, a které se skoro všechny vyhodily, protože byly sice hezké na pohled, ale chuťově nic moc ( a cenově dost předražené) - to bylo trochu zklamání.
Šaty v Nuanci byly ,,bohužel" tak dokonalé, že jsem musela nechat propadnout zaplacenou zálohu v jiném salonu a nakonec zvítězily šaty právě z Nuance, přesně podle mých představ :)
catering
Na Spilce
Perfektní komunikace a pomoc při sestavení menu, nebyl problém ani s vlastními surovinami na svíčkovou ze zvěřiny a jídlo od předkrmu po poslední řízeček nemělo chybu :)
hostina
Sal Secese v pivovaru Plzen
Naprosto nic nebyl problém, úžasný přístup všech...stálo nám to i za to, abychom posunuli termín svatby tak, aby mohla být hostina právě v Plzeňském pivovaru. Celému týmu patří velké díky a těšíme se na setkání při dalších oslavách a slavnostních příležitostech!
hudba
HB z HB
S klukama je perfektní domluva, zahrají podle představ cokoliv (ať už z předvybraného playlistu nebo podle atmosféry), roztancovali všechny přítomné :) Zahráli nám i na obřadu, mají profesionální vybavení, hrajou pro nás už několik let na akcích všeho typu (Petr a Víťa - 774 725 827)
fotograf
Lenka Slivenská
Fotky z příprav nevěsty, nafocené detaily výzdoby, focení venku během hostiny....úžasná citlivá fotografka, splněný sen každé náročné nevěsty :) Můžu vřele doporučit, navíc velice mile překvapila cenou (Lenka 733 580 029)
dárky pro hosty
Vinotéka Horní Bříza - paní Koudelová
Jako dárek pro hosty jsme na doporučení paní Koudelové z vinotéky objednali malé lahvičky výborného vína, etikety jsme si vytiskli s vlastním motivem na samolepky....velký úspěch u všech hostů
fotograf
Alexandr Dobrovodský
Dokonalé fotky přesně podle představ...profesionální přístup, nebyl problém dojet do Plzně, fotky mají skvělou atmosféru, díky :)
Žádné příspěvky