coverphoto
Neaktivní

amannita

Ivetka :-)  /  34 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 6. bře 2014
bydlí v městě Ústí nad Labem
Info o svatbe
Svatba byla 16. 7. 2016
2835
dní po svatbě
Aktivita
4 příspěvky ve fotoblozích
16 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +23
Svatební album
Ivetka a Důša
16. 7. 2016 Ústí nad Labem | 27 fotek
květiny
Květiny Jaroslava Lindová
Do tohoto květinářství chodíme kupovat květiny pro každou příležitost. Jsou tam opravdu šikovní a mají krásné ceny. Kytičky byly naprosto dokonalé. Paní se vším poradila a pomohla.
make-up
Vizážistka Dana Berounská
Neuvěřitelně příjemnej komunikace a vstřícnost. Samozřejmě líčení doma. Trošku vyšší ceny, ale jinou kosmetičku bych si nevybrala. :-)
účes
Ivana Flochová
Nejlepší kadeřnice ze všech. Krásné ceny, česání doma a úžasné jednání.
svatební prsteny
ručně kované šperky z chirurgické a damascénské oceli
Prstýnky z damašenské oceli od pana Kubíčka. Prstýnky krásné, ruční práce, rychle zhotovené a za krásnou cenu. Lepší jsme si nemohli vybrat.
ženichův oblek
BANDI
BANDI - Ženich téměř celý oblečený (kromě kšand a motýlka) z Bandiho a myslím, že k tomu nemusím nic rozepisovat. Bandi má úžasné služby, sortiment a příjemný personál :-)
popůlnoční šaty
Mia Bella
Šatičky na míru šité, které jsem původně zvažovala, jako svatební. I když jsem našla zdobenější svatebky, tak jsem šaty z Mia belly chtěla prostě mít (nakonec dokonce dvoje). Jsou prostě dokonalé. Paní majitelka velice příjemná a ochotná. Zpočátku trošku vázla komunikace, ale po první návštěvě se vše upravilo a bylo to, tak jak má být. :-)
svatební šaty
Svatební salón Maya - Praha
Moje šaty byly pro mne naprosto dokonalé. Krásné krajkové, se zdobenými zády. Cena půjčovného byla vyšší, ale stálo to za to. Dobře se mi s nimi komunikovalo, obsluha ochotná a příjemná. Šaty vyzvedával a odvážel svědek, který také se servisem a komunikací neměl žádné problémy.
dárky pro hosty
pečené čaje - moje výroba
Vyráběli jsem s manželem pečené čajíky, jako dárečky pro hosty, které měli velký ohlas. Pokud chcete nevěsty ušetřit, ale zároveň udělat svatebčanům radost, můžu jen a jen doporučit.:-)
Žádné příspěvky