coverphoto
Neaktivní

ally89

Alice  /  35 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 24. srp 2011
bydlí v městě Rakovník
Info o svatbe
Svatba byla 4. 8. 2012
4283
dní po svatbě
Aktivita
30 příspěvků ve fotoblozích
11 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +60
Svatební album
Alice a Tomáš
4. 8. 2012 Rakovník | 64 fotek
kameraman
Kameraman.cz
Během svatebního dne byl pan kameraman skvělý, příjemný, pomáhal, aby byly záběry co nejlepší, což nám vyhovovalo, protože my nejsme akční :-) Problém trochu je v tom, že natáčí někdo jiný a stříhá někdo jiný. Myslím, že jsou i lepší, ale rozhodně je mnoho mnoho horších, takže až na pár věcí, které nám ve videu chybí, je to pěkné. Rozhodně je to kvalitní práce. Cena byla 13000 se vším (2 DVD,1 BR).
svatební prsteny
Lukas, Trojanova Rakovník
Nejvíc ochotná paní prodavačka na světě! :-) Sice je asi budeme muset nechat oba změnšit :D, ale jsme spokojení!
koláče
Krušovická pekárna
výborné :-) Měli jsme od nich koláčky a minizákusky a nemůžu si stěžovat :)
svatební cesta
wizzair
Dostali jsme cestu do Benátek, vše zařizováno přes wizzair ( i hotel) a naprostá spokojenost
make-up
drůžička Milenka
pokud by chtěl někdo kontakt, tak se pozeptám a myslím, že je možná domluva, měly jsme dvě schůzce, na první si přinesla i vzorečky makeupů, abychom věděli, jaký bude ten pravý. V den D už šlo pak vše jako po másle :)
instrukce pro svatebčany
weddingmapper.com
Doporučuji tyhle stránky, udělali jsme si na nich své stránky a odkaz posílali hostům. Měli jsme to na neobvyklém místě a na stránkách byla mapa, popis cesty, průběh dne a vše ostatní. Lidé si to chválili.
svatební šaty
aukro pulevu
Aukro pulevu - Byl to risk, ale dopadlo to dobře, byly šity v Čechách, cena byla super a jsem moc spokojena. Pěkná práce. Sice vypadaly úplně jinak než na obrázku, ale nakonec ještě lépe. S paní se navíc dalo domluvit na úpravách a vyhověla přesně mým přáním.
květiny
Nové Strašecí
Bohužel nemůžu doporučit, vedoucí je sice velice milý člověk, který mi i sám volal, že pivoňky dostatečně nevykvetly a poslal mi mmsku růží, které na fotce vypadaly velmi dobře, ale konečný výsledek mě velmi zklamal. Kytice pro drůžičky, svědkyni a maminky měly růžovou stužku, která vypadala jako kdyby ji vytáhli z nejvíce špinavého a zašlého šuplíku :( Stonky byly navíc olepené lepící láskou )takovou tou zelenou), kolem všech kytic bylo divné břečťanovité chvojí, které vypadalo jak na hřbitově a do kytice byly přidány zvláštní zelené chlupaté rostliny, které jsem vůbec nechtěla. Růže byly dost rozkvětlé a mě dokonce i jedna odpadla cestou na obřad, vypadalo to spíše, jako by byl ten květ přidělaný. Kytice do klopy ženicha byla snad největší tragédie. Obrovská, nešla připevnit a odklápěla se, i když jsme použili ještě vlastní špendlíky a dole byla i divně zatočená Takže opravdu velké zklamání a nemohu doporučit.
Žádné příspěvky